2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov se na výhru s posledním Vochovem nečekaně natrápil


Branky


14

Fotbalisté Smíchova se na povinné tři body s posledním Vochovem pořádně nadřeli. Celek, který na jaře ještě nebodoval, totiž na půdu druhého týmu tabulky nepřijel ani zdaleka v roli obětního beránka. Hosté se dokonce ujali vedení a Smíchovští byli rádi, že doklopýtali k výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov trápil favorita nebezpečnými kontry

Oba týmy se utkaly podruhé v krátké době. Ve středu totiž odehrály duel v rámci okresního poháru. Domácí byli velkým favoritem, ale Vochov vsadil na pozornou obranu a navíc se mu dařilo vyrážet do rychlých brejků, z nichž ohrožovali brankáře Hlaváče rychlonozí útočníci Šneberger a Fiala. Jeden takový kontr vyšel hostům ve 22. minutě dokonale. Smíchovští ztratili v útoku míč a tak následoval dlouhý nákop za jejich obranu, který dostihl Filip Šneberger, který tváří v tvář gólmanovi otevřel skóre zápasu. Smíchovský se podařilo vyrovnat o tři minuty později, kdy ránu Alexandra Zikmunda nešťastně tečoval za záda vlastního brankáře jeden z hostujících obránců. O moc více toho ale druhý tým tabulky v prvním dějství nepředvedl a za poločasové skóre 1:1 tak mohli být jeho hráči docela rádi.

Body zůstaly na Smíchově

Po změně stran už byla smíchovská převaha přeci jen větší a hosté již hrozili jen sporadicky. Obrana ji ovšem stále fungovala slušně a druhý gól favorita tak stále nepřicházel. To se změnio až v 74. minutě, kdy Mičan poslal míč mezi stopery na Jana Kováře a ten nadvakrát překonal brankáře Dvořáka – 2:1. Domácí si poté vytvořili ještě několik šancí, z nichž mohli soupeře dorazit. Nestalo se tak a v poslední minutě museli Smíchovští ještě trnout při nebezpečné standardní situaci Vochova. Body ale přeci jen zůstaly na Smíchově, který ted ynadále stíhá vedoucí Dýšinu.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Bylo to poměrně těžké utkání, i když tabulkově by člověk očekával, že to bude jednoznačné. Myslím ale, že do konce sezóny už ty zápasy jednoznačné nebudou, protože soupeři na nás jdou s jasnou taktikou – nedostat góly, takže vesměs v těch zápasech hlavně brání. To samé jsme s Vochovem odehráli už ve středu v poháru. Vochov má vpředu dva neskutečně rychlé kluky. Jejich taktika tak byla jasná. Vydržet co nejdéle vzadu bez gólu a dlouhými míči zkoušet rychlé brejky. V prvním poločase se jim to poměrně dařilo. My z toho mohli dostat ještě další 1 – 2 góly, byť jsem na to před zápasem kluky upozorňoval. Z naší strany byl první poločas špatný. Nedařila se nám kombinace, měli jsme tam spoustu jednoduchých ztrát, což Vochovu nahrávalo. Z jednoho brejku, který pramenil z našeho špatně vedeného útoku, jsme i inkasovali. Naštěstí se nám podařilo rychle šťastným gólem vyrovnat. Do druhé půle jsme se zlepšili. Soupeře jsme už nepouštěli do těch rychlých brejků, myslím, že si až na poslední minutu nevytvořili žádnou šanci. Dařilo se nám už hrát to, co jsme si řekli v kabině a nakonec se nám podařilo dát ten druhý gól. Od té chvíle soupeř trochu složil zbraně a my mohli přidat klidně další 3 – 4 góly. Bohudík se nám to podařilo alespoň takhle a bylo to hodně náročné utkání. Soupeř nepřijel hrát fotbal, ale přijel uhrát výsledek. Máme tři body a to je důležité. Ty týmy, co hrají o záchranu, nám nedají nic zadarmo a ty zápasy pro nás nebudou snadné.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Hlaváč [-] - J. Kovář [-] , J. Gruncl [-] (58. D. Tobrman [-] ) , A. Zikmund [-] , B. Mičan [-] , D. Kroc [-] (46. P. Konopík [-] ) , M. Bačkovský [-] (68. L. Rout [-] ) , J. Ostrolucký [-] , L. Rous [-] , T. Sládek [-] , K. Fajfrlík [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - J. Řehák [-] , . Koželuh [-] , J. Uxa [-] , M. Klement [-] , F. Šneberger [-] , J. Fiala [-] , R. Schveinert [-] , M. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] , O. Tržil [-]

ŽK: 71. A. Zikmund , 78. P. Konopík - 62. F. Šneberger .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - RADA David (N), DUŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Asi stejné jako v případě Dýšiné proti Druztové. Očekávám velký rozdíl ve skóre.

Tip: výhra domácích