0:1
(0:0)
68. K. Kuncl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj béček v Chotíkově rozhodla trefa hostujícího Kuncla


Branky


68. K. Kuncl
11

Souboj dvou týmů z vyrovnaného středu tabulky vyzněl pro černické béčko, které zvítězilo na půdě rezervy Chotíkova 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil v 68. minutě Kuncl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotíkov držel na uzdě hostující brankář Tománek

Oba soupeře ze středu tabulky dělil před utkáním jediný bod, který hrál ve prospěch Chotíkova. Ten také začal zápas aktivněji. V první půli byli domácí nebezpečnější a dostali se do několika zajímavých zakončení. Černice však držel nad vodou brankář Tománek, který si připsal pár důležitých zákroků. Do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Trefil se jen hostující Kuncl

Po změně stran hosté zlepšili svůj výkon a vyrovnali hru. Hrálo se především ve středu hřiště a k vidění bylo minimum příležitostí. V 68. minutě však přišla povedená akce černických fotbalistů, na jejímž konci se ocitl Kamil Kuncl, který svou šanci proměnil a poslal hosty do vedení. Nejtěsnější náskok si už hostující tým ve zbytku zápasu pohlídal a po výhře 1:0 svého soupeře v tabulce přeskočil. Černice jsou tedy šesté, Chotíkov klesl na devátou pozici.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Nebyl to moc atraktivní zápas. Byla to spíše kopaná z obou stran. V první půli měl soupeř pár rychlých protiútoků, ale náš brankář se ale vyznamenal a všechno pochytal. Z naší strany to bylo v první půli špatné. Ve druhém poločase jsme prostřídali, zlepšili jsme se, ale v útoku jsme moc nebezpeční nebyli. Z ojedinělé akce, která se nám povedla, jsme vstřelili vítězný gól.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Krásl [-] - M. Míka [-] , K. Pachl [-] , P. Malata [-] (80. R. Ježek [-] ) , P. Maruš [-] (46. M. Hauer [-] ) , J. Kluska ml. [-] , M. Tříkač [-] , D. Vacek [-] , J. Kastl [-] , J. Bříza [-] (88. P. Čech [-] ) , M. Rubáš [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Vlk [-] , K. Zeliński [-] (67. K. Kaňák [-] ) , K. Kuncl [-] , T. Engl [-] , M. Mur [-] , J. Setikovský [-] (56. M. Chvojka [-] ) , O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] (74. M. Kozák [-] ) , R. Nádraský [-] , M. Bajer [-] (60. J. Miletínský [-] )

ŽK: 53. M. Bajer , 89. M. Chvojka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KRAČMER Marek - MYTISKA Leoš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích