Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápání oslabených Litic pokračuje, Hradiště bralo zasloužené tři body


Branky


11

Vždy nebezpečný soupeř z Litic dorazil do Hradiště značně oslaben. Ani domácí nebyli úplně kompletní, tak zápas sliboval vyrovnaný boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase úřadoval střelec Rucký

Úplný začátek zápasu se odehrál v poměrně značném větru, který vál do kopce a tudíž domácím do zad. Možná i proto již ve třetí minutě prchnul po výtěčné Pikhartově přihrávce Jan Rucký a s klidem zkušeného kanonýra rozvlnil placírkou síť za bezmocným Tichaříkem - 1:0. Okamžitě poté se po dlouhém, rychle vhozeném autu ocitl opět Rucký sám před hostujícím golmanem. Ten byl ale tentokrát včas z brány venku a šanci zlikvidoval. Litičtí se snažili v poli přitlačit a na chvíli se s míčem na kopačkách usadili na polovině domácích. Ale pořádná šance z toho nebyla. Naopak, Patrik Kočí se ocitl ve slušné pozici. Akce skončila naším rohem, na centr z něj si na zadní tyč naběhl Krušina, ale balon před odkrytou částí branky poslal vedle. Po nebezpečném trestňáku hostí šli domácí do další rychlé akce, když Patrik Kočí díky své rychlosti zachránil balon na hrací ploše a na jeho dobrý centr jen těsně nedosáhl na malém vápně Vašek Krliš.

 

Další trestňák hostí skončil na pevné zdi Hradiště. Po půlhodině hry poslal Krušina Kočímu parádní centr ale domácí střelec pálil těsně vedle, Krušinovi pak balon v obrovské šanci od nohy odskočil. Po závaru ve 35. minutě pálil Rucký tvrdě, ale těsně nad. Těsně vedle tyče Tichaříkem hlídané branky šel míč i po Němečkově trestňáku. Ve 42. minutě se ale již domácí radovali. Němeček šel po pěkné kombinaci sám na Tichaříka. Balon ještě posunul na výtečně nabíhajícího Ruckého - 2:0. Jirka Němeček se ocit sám před bránou hostí do půle ještě jednou, ale balon poslal do autu, jelikož na zemi lažel hráč soupeře, který jevil známky zranění - hezké gesto. V poslední minutě první půle měli svoji nějvětší šanci hosté, když po střele z blízka vykopl balon směřující do sítě domácí střelec Honza Rucký.

Tornádo soupeře dorazilo hned v úvodu druhé půle

Ještě než uběhla první minuta druhé půle, přišel na pětadvaceti metrech balon ideálně na pravačku Němečkovi. Jeho povedená rána přeletěla na malém vápně stojícího Tichaříka a zapadla do sítě - 3:0. Než se hosté stačili vzpamatovat, vybojoval Rucký u lajny balon, Patrik Kočí nacentroval a Vašek Krliš v ideálním náběhu trefil míč nechytatelně pod víko - 4:0 a bylo prakticky rohhodnuto. Hosté se sice nevzdali, což je nutné jim připsat k dobru, ale domácí si hru hlídali. Pozornost musel v 50. minutě prokázat jejich golman Bejček, když správně vyběhnul a rodící se nebezpečí zažehnal. Kočí pak zcela osamocen před odkrytou bránou předvedl parádní nohejbalový kraťas, ale tím míč do sítě nedostal. V 62. minutě odmítl hattrick Rucký, když jeho pěkná rána šla nad litickou bránu. Po pěti minutách úřadoval tentýž hráč před vlastní bránou, kde v zápase již podruhé zachránil jasnou šanci hostí. Tentokrát ukázkovým skluzem.

 

Hosté se v 71. minutě propracovali k rohovému kopu, který rozehráli tak rychle, že si domácí obrana nestihla rozebrat hráče a tak zcela osamocený Martin Duna neměl až tak těžkou práci. Balon trefil hlavou přesně k tyči a Bejček i přes velkou snahu na balon dosáhnout nemohl - 4:1. Krušina pak ještě trefil centrem zvrchu břevno, Bihary dvakrát potvrdil, že hlavičkář není a obě dobré šance trefil vedle brány hostí. Stylově poslední slovo patřilo hráči utkání - Honzovi Ruckému. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu napálil bližší tyč Tichaříkovy svatyně. Balon se bohužel odrazil od tyče do hřiště, a tak k zaslouženému hattricku chybělo jen pár centimetrů. Domácí tak zvítězili 4:1 a nadále okupují třetí pozici průběžné tabulky.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Zasloužené vítězství po slušném výkonu celého mančaftu je velmi potěšující. Trenér postavil mančaft trošku jinak, než v nepovedeném zápase v Černicích a měl šťastnou ruku. Všichni na svých postech zahráli velice slušně. Je hrozně dobře, že se daří i klukům, kteří naskočí za zraněné a jinými povinnostmi zaneprázdněné kamarády. Litice rozhodně nebyly slabým soupeřem a zápas odehrály s velkým nasazením. Teď nás v týdnu čeká pohárový zápas. V poháru budeme obhajovat loňské celkové vítězství a určitě chceme uspět i letos. V neděli pak zajíždíme na trávník Rapidu, kde se nám dlouhodobě příliš nedaří. Tak to letos snad konečně zlomíme. Je to pro nás výzva. Doufám, že podáme v obou zápasech takový výkon, abychom mohli v obou soutěžích nadále pokračovat se vztyčenou hlavou.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] (84. H. Vladimír [-] ) , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] (60. J. Bihary [-] ) , J. Rucký [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , M. Beránek [-] , M. Drahoňovský [-] (75. D. Červený [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Duna [-] , J. Tykvart [-] , T. Aschenbrenner [-] (76. A. Hanzlíček [-] ) , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , D. Blovský [-] , J. Knotek [-] , J. Kanta [-] , V. Liška [-] (18. L. Fořt [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 44. J. Němeček ml. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - BUBKA Zbyněk (N), HULINA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích