Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov nestačil na Prazdroj a spadl na sestupové pozice


Branky


12

Fotbalisté Vochova utrpěli proti Prazdroji už osmou porážku v řadě a v tabulce klesli na sestupovou třináctou pozici. Hosty nasměroval k výhře dvěma rychlými zásahy Litványi. Domácí se jedinkrát prosadili až v 88. minutě, kdy jejich porážku mírnil na konečných 1:3 Klement.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz zápasu určil rychlými góly hostující Litványi

Vochov rozehrál sezónu velmi dobře, ale pak přišly problémy se sestavou a to se na výsledcích projevilo velice negativně. Na jaře tak Vochovští ještě nebodovali a propadli se do bojů o záchranu.

 

Dobře pro ně nezačal ani domácí zápas s Prazdrojem. Hosté začali aktivně a v 10. minutě už po gólu Ondřeje Litványiho vedli. Hned o dvě minuty později pak hosté skórovali zásluhou stejného hráče podruhé a zdálo se, že se rodí vochovský debakl. Ta ten by to opravdu rozjeto bylo, ovšem hráči Prazdroje se v dalším průběhu první půle předháněli v zahazování gólových příležitostí. Proto se šlo do kabin stále za stavu 0:2.

Jandoš přidal třetí gól Prazdroje, čestný úspěch domácích zaznamenal Klement

Na obrazu hry nic nezměnila ani poločasová přestávka. V 55. minutě navíc hosty uklidnil svým zásahem Luděk Jandoš, který zvýšil na 0:3. Poté se už zápas spíše dohrával. V závěru se dočkali gólu i domácí, dvě minuty před koncem se totiž trefil Martin Klement.

 

Vochov klesl po osmé porážce v řadě na předposlední třináctou pozici. Prazdroj je pátý a stále může pošilhávat i po třetím místu



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Patrik Matula (útočník Prazdroje): Zápas jsme měli plně pod kontrolou, a měli jsme vyhrát mnohem větším rozdílem. Já sám jsem mohl dát 3 góly. Vochov měl v zápase jedinou šanci a s tou si brankář poradil. Povinné tři body, ale produktivitu musíme zlepšit.



Sestavy


SK Vochov 1930
T. Čaloun [-] - J. Řehák [-] , V. Prantl [-] (46. J. Baranský [-] ) , . Koželuh [-] , J. Uxa [-] , M. Klement [-] , R. Schveinert [-] , T. Hošek [-] (81. P. Tlustý [-] ) , V. Vilímek [-] , M. Ausberger [-] (68. V. Řehák [-] ) , O. Tržil [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] (75. J. Diviš [-] ) , P. Matula [-] , L. Jandoš [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] (60. M. Tureček [-] ) , O. Litványi [-] , J. Hostička [-] (46. J. Hofrajtr [-] ) , M. Serbinov [-] , D. Urie [-] , M. Krýda [-]

Hráči zápasu: O. Litványi .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - DUŠEK Václav (N), KŘEPELKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Vochov na jaře body nebere. Prazdroj vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů