2:1
(1:0)
81. J. Kanta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapidu si pomohlo v boji o záchranu, gólem v závěru udolalo Litice


Branky


12

Fotbalisté rezervy Rapidu doma zdolali Litice výsledkem 2:1. Hostům se sice podařilo v 81. minutě vyrovnat, ale alespoň na bod nakonec nedosáhli. Rapidu totiž trefil výhru v samotném závěru Miroslav Novák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šance neproměnili, Eliášek tak poslal Rapid do vedení

Litice přijely na Rapid dosti oslabené. Scházeli hráči jako Kovařík, Aschenbrenner a jen na lavičce zůstal kapitán Vacek. Přesto hosté nezačali zle a vytvořili si i dvě zajímavé příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Jak nakládat se šancemi naopak hostům ukázal ve 33. minutě Jiří Eliášek, který byl autorem jediného gólu první půle.

Litice sice srovnaly, ale v 90. minutě jim sebral body Novák

Po změně stran se hostům moc nedařilo. Herně lépe dlouho působil Rapid. Až s blížícím se koncem Litice trochu zvýšily aktivitu a v 81. minutě přeci jen vyrovnal Jiří Kanta. Hosté pak vycítili i šanci na zisk tří bodů, ovšem hru otevřeli až příliš a za to je v 90. minutě potrestal z brejku Miroslav Novák – 2:1. V nastavení Litice nebyly daleko od vyrovnávacího gólu, ale míč si nakonec cestu do sítě nenašel. Rapid tak oslavil důležité vítězství v boji o záchranu v soutěži, to Litice prohrály venku také druhý zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Nehráli jsme dobře. Za stavu 0:0 jsme měli dvě vyložené šance, ale pak nám dali gól a tím začalo trápení. To už pokračovalo až téměř do konce. Sice jsme v 81. minutě vyrovnali, ale kluci si pak mysleli, že můžou i rozhodnout, otevřeli obranu a soupeř nás za to v poslední minutě potrestal. V nastavení jsme ještě měli šanci na vyrovnání, ale bohužel to tam nespadlo. Ze dvou venkovních zápasů tak nemáme ani bod, oba jsme prohráli o gól. Ve Zruči to byl vyrovnaný zápas proti mužstvu, které bylo posílené hráči z áčka. Tentokrát jsme hráli špatně asi i proto, že máme zraněné klíčové hráče.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
P. Beke [-] - J. Eliášek [-] , J. Holík [-] (3. M. Matoušek [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Filipčík [-] , M. Boháč [-] (46. M. Čupalka [-] ) , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , P. Uchytil [-] , P. Kovářík [-] , O. Baroch [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Liška [-] , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , J. Krejčí [-] , O. Kollros [-] (80. P. Vacek [-] ) , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] (55. M. Duna [-] ) , P. Jareš [-] (65. D. Blovský [-] ) , M. Forman [-] , T. Voves [-]

ŽK: 16. P. Kovářík , 85. M. Novák - 66. O. Kollros , 67. J. Tihlařík , 87. L. Kindl .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - KODÝDEK Petr, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Doufám, že se konečně rozstřílíme a vyhrajem.