P. Kočí 4.
P. Kočí 16. (p.)
V. Krliš 58.
3:1
(2:0)
87. T. Roubal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si poradilo s Druztovou


Branky


4. P. Kočí , 16. P. Kočí (p.) , 58. V. Krliš - 87. T. Roubal (p.)
12

Fotbalisté Hradiště doma nedopustili bodovou ztrátu proti o záchranu bojující Druztové a vítězstvím 3:1 si v tabulce upevnili třetí místo. Tornádo nasměroval k výhře Patrik Kočí, který se prosadil dvakrát během úvodních šestnácti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Kočímu, ten ještě nedal penaltu

S podporou slušně zaplněné tribuny začali zápas domácí velmi slušně. Dobré kombinace, napadání soupeře a tlak, který si vytvořili, znamenal, že již ve 4. minutě šel sám podél lajny Kuba Ženíšek, který našel centrem ve vápně nabíhajícího Patrika Kočího. Ten HLAVIČKOU!!! trefil přesně - 1:0. Z domácího tlaku šli do brejku hosté, ale Valeček výtečným čistým skluzem balon odstranil z dosahu Roubala. Ženíšek byl v první půli velmi aktivní a tak se po deseti minutách ocitl po parádní Šperlově přihrávce tváří v tvář Purkarovi. Jeho střela trefila golmana Druztové do ruky a byl z toho pouze roh. K tomu se o chvíli později dostali i hosté a hlavička Lindy Fryšovu bránu minula.

 

Po čtvrthodině hry po závaru ve vápně Druztové zahrál bránící hráč rukou a penalta byla na světě. Balon si vzal Patrik Kočí a s jistotou přidal druhou branku svou i Tornáda - 2:0. Na zkopletování čistého hattricku měl pak do půle ještě dvě jasné možnosti. Nejprve šel sám na Purkara, ale akci brankově nezakončil. Ještě větší možnost měl ve 35. minutě, když byl ve vápně faulován Jirka Němeček a balon opět putoval na penaltový puntík. Kočího rána z penalty šla ale nad bránu. Těsně před půlí pak Šperl tečoval střelu těsně vedle brány hostí.

Hradiště dovedlo zápas ke třem bodům

V 51. minutě kopali hosté roh a hlavičku Lindy Radek Fryš s jistotou kryl. Do dobré čance se pak dostal Vítek Pikhart, ale hosté se ubránili a naopak se dostali do brejku, který Fryš také zlikvidoval. Aktivitu Druztové a pokus se zápasem něco ještě udělat utnula v 57. minutě parádní kombinace domácích. Valeček našel přihrávkou po lajně před střídačkami Patrika Kočího, který brilantně zpracoval balon a dlouhým křižným pasem našel za obranu nabíhajícího Vaška Krliše. Purkar vyběhl a Krliš chladnokrevným lobem přes něj vsítil třetí branku - 3:0. Od té chvíle zase domácí našli svůj rytmus a byli lepší, než soupeř. Kolem 70. minuty kopali dva zajímavé trestňáky těsně zpoza vápna. Oba šly na stejné místo nad bránou Druztové.

 

Vašek Krliš pak mohl přidat svoji druhou branku, když šel sám na golmana hostí, ale Purkar navýšení náskoku Hradiště zabránil. Jako blesk z čistého nebe pak působila rána Toma Krysla, která trefila tyč domácí brány. Stejně se vedlo o pár minut později na druhé straně i Patrikovi Kočímu, když Purkar na jeho ránu nestihl reagovat. Na konci zápasu byl sám před Purkarem Krůšina, ale balon z jeho kopačky skončil hodně mimo bránu. Těsně před koncem pak nechal nohu ve směru pohybu Musila Bihary a sudí písknul penaltu i hostům. Fryš proti prudké střele Roubala do horní části brány neměl nárok a čisté konto neuhájil - 3:1. Závěr si už domácí v poklidu pohlídali a mohli slavit zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Zápas jsme vyhráli zcela zaslouženě a opětovně mrzí jen ohromné množství "zazděných" šancí. Branek jsme mohli vstřelit podstatně víc, ale věřím, že si střelný prach šetříme do dalších zápasů. Výborně vyšel trenérovi tah s Martinem Valečkem na stoperu a Vítkem Pikhartem ve středu zálohy. Obrana fungovala výborně a směrem dopředu jsme byli nebezpeční. Na fotbal se dalo dobře koukat. Především v první půli měl celou pravou lajnu rezervovanou pro sebe Kuba Ženíšek a gólová odměna byla na spadnutí. Svůj vysoký standard předvedl Patrik Kočí, který mohl dát sám minimálně čtyři branky. Pochválit musím ale celý mančaft. Hráli jsme opravdu dobře a je vidět, že i na našem hřišti se dá hrát pěkný fotbal, který se lidem musel líbit. Teď se už těšíme na černický pažit, kam jedeme příští neděli. Uvidíme, jak se nám vydaří velikonoční pomlázka.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
R. Fryš [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , F. Šperl [-] (62. V. Krušina [-] ) , M. Valeček [-] (79. H. Vladimír [-] ) , V. Krliš [-] (79. M. Drahoňovský [-] ) , J. Rucký [-] (62. J. Bihary [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - Š. Bidzilja [-] (46. T. Roubal [-] ) , D. Roubal [-] , J. Hauptmann [-] , T. Linda [-] (46. P. Musil [-] ) , J. Zeman [-] , L. Denk [-] (61. J. Šlauf [-] ) , T. Krysl [-] (79. L. Paďour [-] ) , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 50. P. Fischer , 68. P. Musil .
Hráči zápasu: P. Kočí , J. Ženíšek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - KRAUS Jan, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Druztová se sice zvedla, ale na Hradiště to stačit nebude.