Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov čepoval Prazdroji hořkou jedenáctku


12

S chutí si v 16. kole zastříleli fotbalisté Smíchova. Ti sestřelili Prazdroj hned jedenácti zásahy a po výhře 11:1 nadále jako jediní stíhají vedoucí Dýšinu. Dalších šest kousků připsal do své sbírky nejlepší střelec soutěže Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov zlomil odpor soupeře už v úvodu

Prazdroj v minulém kole podlehl 2:9 Dýšině a jeho útočník Patrik Matula si po zápase přál, aby si on a jeho spoluhráči na Smíchově více zahráli a odešli ze hřiště s lepším výsledkem. To se mu však, bohužel pro hosty, nesplnilo. Domácí totiž od začátku neponechali nic náhodě a na soupeře vlétli. Už ve 3. minutě se tak poprvé prosadil kanonýr Jan Kovář, krátce po něm se pak trefili také Michal Bačkovský s Ladislavem Routem a v 6. minutě tak Smíchov vedl už 3:0. Na všechny tři góly nahrával na pozici pravého obránce hrající Jakub Černý.

 

Domácí pokračovali v tlaku i nadále a vytvářeli si další šance. V 16. minutě jednu z nich zužitkoval Jan Kovář a bylo to 4:0. O minutu později se dočkali i hosté, když se do míče opřel Patrik Matula a hezkou střelou nedal Hlaváčovi ve smíchovské bráně šanci. Domácí pak měli zhruba půlhodinový problém s využíváním svých příležitostí a na další góly se tak čekalo až do 38. minuty. Nejprve zkompletoval Jan Kovář hattrick a těsně před přestávkou přidal i svou čtvrtou trefu – 6:1.

Domácí přidali ještě pět gólů

Poločasovou přestávku domácí využili hned ke čtyřnásobnému střídání, ale ani zásahy do sestavy na jasném obrazu hry nic nezměnily. V 50. minutě naopak zvýšil na 7:1 jeden z noviců na hřišti, Jakub Gruncl. Po hodině hry pak korunoval svůj výborný výkon vstřeleným gólem také Jakub Černý, který do té doby fungoval jako nahrávač. V posledních dvaceti minutách se pak prosadili ještě Jan Kovář, Jakub Krčál, který zaokrouhlil skóre na desítku, a ještě jednou Jan Kovář. Ten tak zakončil utkání se šesti nastřílenými góly, celkově jich nasázel už 39.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Výborně nám vyšel začátek zápasu, navíc jsme proměňovali šance. V 6. minutě jsme tak vedli už 3:0, když jsme ze čtyř proměnili tři. Diváci, co přišli později, byli překvapeni, že to bylo už v 6. minutě 3:0. Jasný obraz hry, kdy jsme soupeře nepouštěli z jeho poloviny, pak trval ještě asi čtvrthodiny. Za stavu 4:0 se trochu dostal do hry i soupeř, který si vypracoval asi dvě šance a jednu jejich útočník parádní střelou proměnil. Do šaten jsme ale odcházeli s šesti vstřelenými góly a to jsme ještě nějaké příležitosti neproměnili. Věděli jsme, že kádr soupeře tvoří hlavně starší kluci, takže jsme nepředpokládali, že bychom s nimi měli mít větší problémy fyzicky. To se ve druhém poločase ukázalo, nepamatuju si, že by se Prazdroj vůbec dostal do nějakého zakončení. Spíše se snažili dostat co nejmíň gólů a hrálo se tedy u jejich šestnáctky. Honza Kovář dal hned šest gólů. Mužstvo hraje dobře, šance mu vytváří a on má ten instinkt zabijáka. Můžeme být spokojeni a těšíme se na další průběh jara.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Hlaváč [-] - J. Kovář [-] , D. Tobrman [-] (46. P. Konopík [-] ) , A. Zikmund [-] (46. K. Fajfrlík [-] ) , D. Kroc [-] (61. P. Sedláček [-] ) , L. Rout [-] (46. J. Krčál [-] ) , M. Bačkovský [-] , L. Rous [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] (46. J. Gruncl [-] ) , J. Černý [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , R. Hedvík [-] (6. J. Diviš [-] ) , P. Hyneš [-] , O. Litványi [-] , T. Vyrobik [-] (57. A. Hess [-] ) , M. Serbinov [-] , A. Marochko [-] (46. R. Wais [-] ) , D. Urie [-] , M. Tureček [-]

Hráči zápasu: J. Kovář , J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - KRAUS Jan, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rozhodně Prazdroj nepodceňuji, ale tady je to jasná výhra domácích

Tip: výhra domácích