0:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov vrátil Chotíkovu podzimní porážku i s úroky


Branky


10. D. Kroc , 17. J. Kovář , 24. J. Kovář , 53. D. Tobrman , 59. D. Kroc , 74. J. Krčál
13

Zatímco na podzim urvala rezerva Chotíkova na půdě Smíchova překvapivé vítězství, v domácím zápase už na podobný výsledek nenavázala. Smíchovští po celý zápas dominovali, góly si rovnoměrně rozdělili do obou poločasů a zvítězili vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov od začátku diktoval tempo hry

Fotbalisté Smíchova na podzim Chotíkovu podlehli 3:4, přestože v utkání už 3:1 vedli. Tentokrát ale nechtěli nic takového připustit. Od začátku tak na soupeře vlétli, měli k dispozici rohové kopy a z nich přicházely i první příležitosti. Po jednom z rohů hosté v 10. minutě i skórovali. Už to vypadalo, že se domácí ubrání, ale hráči Smíchova balón do pokutového území vrátili a parádním volejem do šibenice otevřel skóre Daniel Kroc. Následovaly další šance Smíchova, domácí zachránilo i břevno. Druhý gól v síti Chotíkova tak na sebe nenechal čekat. Rychlý protiútok výtečně vyřešil Jan Kovář, který se zbavil zasekávačkou obránce, naznačením střely si položil gólmana a nad ním poslal míč do sítě. Ve 24. minutě to byl opět Kovář, jenž zužitkoval spolupráci s Krocem. Další gól pak hostům neuznali pro ofsajd rozhodčí a do šaten se tak šlo za stavu 0:3.

Hosté nepolevili a přidali další tři góly

Nápor Smíchova pokračoval i po změně stran. Brankář Krásl tak měl spoustu práce, velmi aktivní byl zejména Kroc. Hráčem, který pohnul se stavem, byl ale v 53. minutě David Tobrman. Aktivní Daniel Kroc se prosadil o pár minut později a hosté tak vedli už 5:0. Skóre zápasu na 6:0 pak završil střídající Jakub Krčál. Smíchov tak jasně potvrdil roli favorita a potvrdil, že právě on by měl na jaře prohánět vedoucí Dýšinu.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek: Hrálo se na těžkém terénu. V sobotu tam zřejmě hrálo áčko, což se na terénu podepsalo. Bylo to hodně drnovaté. Balón tak hráče moc neposlouchal. To bylo nepříjemné, ale utkání jsme zvládli relativně v klidu. Po všech stránkách jsem spokojený. Soupeř si toho moc nevypracoval, snad neměli ani vyloženou šanci.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Krásl [-] - P. Malata [-] (69. M. Hauer [-] ) , R. Ježek [-] (77. P. Oulík [-] ) , M. Tříkač [-] , D. Vacek [-] , J. Kastl [-] , M. Prais [-] (40. P. Čech [-] ) , J. Bříza [-] (85. J. Němec [-] ) , M. Rubáš [-] , K. Pachl [-] , P. Maruš [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Kovář [-] (65. P. Sedláček [-] ) , J. Gruncl [-] (46. L. Rout [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Kroc [-] , B. Mičan [-] (46. D. Tobrman [-] ) , M. Bačkovský [-] (56. J. Krčál [-] ) , K. Fajfrlík [-] , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-]

ŽK: 39. R. Tyll .
Hráči zápasu: J. Kovář , D. Kroc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kraus Jan - KŘÍŽ Lukáš, KODÝDEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Smíchov se bude chtít dotáhnout na vedoucí Dýšinu. Takže tady je to jasná výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů