R. Pour 15. (vl.)
P. Kočí 37.
M. Furár 76.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště doma s Chrástem nezaváhalo


Branky


15. R. Pour (vl.) , 37. P. Kočí , 76. M. Furár
13

První domácí zápas sehrálo Tornádo s týmem Chrástu. Ten měl před zápasem na desátém místě pouze šestibodovou ztrátu na třetí pozici, která patřila Hradišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást začal dobře, přibrzdil jej ale vlastní gól

Hosté se spoustou mladých hráčů v týmu se na začátku zápasu rozhodně nezalekli a byli aktivnější a lepší. Již v páté minutě zblokoval nebezpečnou střelu soupeře Pytlík. Hosté byli častěji u míče a domácí hrozili zelména z brejkových akcí. Do jedné z nich se dostal po čtvrthodině hry Furár. Hostující kanonýr Pour, který v předešlém kole otevřel skóre, učinil totéž i tentokrát. Bohužel pro Chrástecké ale ukopl balon před Furárem tak výtečně, že nedal golmanovi Kokoškovi žádnou šanci. Vlastenec jak vyšitej a domácí znenadání vedli - 1:0. Od této chvíle se obraz hry začal měnit. Hosté sice měli po Pikhartově špatném došlápnutí velkou příležitost, ale Klik Bejčka nepřekonal. Kočího šajtle cíl taky nenašla a Valečkova hlavička po rohovém kopu šla těsně vedle. Ve 37. minutě se dostal do souboje s Kokoškou Vašek Krliš, míč se mu povedlo posunout na zcela osamoceného Parika Kočího a ten prázdnou bránou nepohrdnul - 2:0. Hosté ještě zahrozili po žlutém Němečkově faulu, ale trestný kop nezahráli nijak dobře. V samém závěru první půle dotlačil míč do sítě Beránek s Červeným, ale lajnový Ulrych signalizoval nedovolené postavení domácích záložníků a tak branka nemohla být uznána. 

Vítězství Tornáda pečetil z penalty Furár

Druhá půle již nezačala takovým náporem hostí, jako první. Nicméně se stejně k ohrožení branky dostali jako první. Po rohu se k hlavičce dostal Martin Pek. Bejčkovu bránu ale jeho pokus minul. Hradiště kontrovalo trestňákem po faulu na Dana Červeného. Kočího centr ale Kokoška lapil. Dan Červený byl aktivní a jen včasné Kokoškovo vyběhnutí mu zabránilo v dotáhnutí skvělé Němečkovy uličky do zdárného konce. Zápas bohužel pro Dana Červeného skončil po hodině hry. Ač krajní záložník, najednou vyplaval jako jeden z posledních hráčů a kolem něj se hnal s míčem na noze do šance hostující Chládek. Domácí hráč mu při křížení brnknul o nohu a hostující útočník šel k zemi. Červená karta v ruce sudího byla asi správná, i když hosté si ji do jisté míry vykřičeli, protože minimálně na stejné úrovni byl v době zákroku i stoper Pytlík. Následný trestný kop šel pouze do dobře postavené zdi. Přesilovku mohli hosté využít hned po pěti minutách, jejich branka ale nebyla pro ofside uznána. Na poměrně malém hřišti v Hradišti není početní výhoda až tak znát a proto se hrál i nadále vyrovnaný zápas. Akce v 75. minutě ale stála za to. Patrik Kočí si parádně narazil ve vápně právě s Jirkou Němečkem a hostujícímu bekovi nezbylo nic jiného, než Kočího zastavit nedovoleně. Penalta byla jasná. Balon si vzal Furár, a i když Kokoška stranu vystihnul, neměl proti výtečně umístěné střele za tyč šanci - 3:0. To již hosté trošku rezignovali a spíše diskutovali, než hráli. Jirka Němeček pak měl další možnost, ale z dálky odkrytou bránu netrefil. V 82. minutě šli tři domácí na jednoho obránce hostí, ale i akci překombinovali a nebyla z toho ani střela na bránu. Hanz Rucký pak prvním kontaktem s balonem šel sám na bránu, ale míč si příliš předkopl a Kokoška byl venku z brány včas. Bejček ještě zlikvidoval nebezpečnou ránu Adama Brýly. V nastaveném čase pak hosté přestřelili z malého vápna bránu Tornáda, na druhé straně dlouhý Ženíškův aut přistál přesně na Pikhartivě placírce. Zakončení však chyběl asi metr, aby domácí uzavřeli skóre další brankou.

 

Autor: Tomáš Květoň (Hradiště)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Zápas, který sledovala plná tribuna i spousta lidí za zábradlím, jsme nakonec vyhráli jednoznačně, co se skóre týká, i když průběh hry byl dost vyrovnaný. Bylo moc dobře, že zápas řídila hned trojice sudích, protože tak alespoň byly ofsidové situace posouzeny nestranně a na obou stranách velice přesně. Hosté byli velmi dobří a zápas to rozhodně nebyl jednoduchý. My ale hráli obětavě, v obraně tentokrát bez výraznějších chyb a alespoň některé šance jsme proměnili. To se naštěstí hostům nepodařilo, i proto, že Bejček byl pozorný a nulu na svém kontě si za výborný výkon zasloužil.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] (87. J. Rucký [-] ) , M. Furár [-] , D. Červený [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Pek [-] , P. Bruj [-] , R. Pour [-] , P. Korelus [-] , M. Chládek [-] (64. M. Bórik [-] ) , T. Doležal [-] , A. Brýla [-] , D. Tupý [-] , M. Holeček [-] , V. Klik [-] (77. D. Benda [-] )

ŽK: 38. J. Němeček ml. , 57. M. Furár - 30. M. Chládek , 51. D. Tupý , 68. T. Doležal . ČK: 61. D. Červený .
Hráči zápasu: P. Bejček , P. Kočí .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KODÝDEK Petr - OPALECKÝ Jiří, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hradiště je sice na třetím místě, ale věřím že pokud předvedeme stejný výkon, jako předešlé kolo, získáme 3 body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza