Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina na hřišti Prazdroje nadělovala


Branky


32. L. Jandoš , 86. L. Jandoš - 2. T. Glazer , 17. T. Glazer , 26. Z. Matas , 29. J. Pěč , 42. Z. Matas , 49. J. Soroka , 78. V. Muzika , 85. F. Imber , 88. T. Glazer
13

Lídr tabulky z Dýšiny potvrdil na hřišti Prazdroje své kvality. Soupeři nasázel rovnou devět gólů a odvezl si domů tři body za vítězství 9:2. Hosté od začátku neponechali nic náhodě a po půlhodině zápasu vedli už 4:0. Hattrickem se blýskl Tomáš Glazer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dýšina stihla pět gólů už do poločasu

Prazdroj vstoupil do jara vysokou výhrou ve Lhotě a vedoucí tým tabulky chtěl doma určitě alespoň potrápit. Žádné drama ale nepřipustil hostující kanonýr Tomáš Glazer, který otevřel skóre už ve 2. minutě a v 17. minutě přidal stejný hráč i druhý gól. Domácí se do hry skoro nedostávali a po půlhodině prohrávali už 0:4. Trefili se tentokrát Zdeněk Matas a mladíček Jakub Pěč. Ve 32. minutě se konečně radovali i hráči Prazdroje, ale zásah Luďka Jandoše nebyl předzvěstí nějakého zvratu vývoje zápasu. Ještě do poločasu naopak zvýšil na 1:5 Zdeněk Matas.

Desítku hosté završit nestihli

Po změně stran domácí navíc nastoupili bez brankáře Kolaříka, který se v úvodním dějství zranil. Náhradníka k dispozici neměli a mezi tyče tak musel jeden z hráčů z pole. Toho překonal hned ve 49. minutě Jakub Soroka, ale na další góly se poté čekalo poměrně dlouho. V 78. minutě opět udeřila Dýšina zásluhou Václava Muziky a na 1:8 upravil Filip Imber. Na straně Prazdroje se hned poté podruhé v utkání prosadil Luděk Jandoš, ovšem poslední slovo si vzali zásluhou Tomáše Glazera hosté. Dýšínská opora tak zkompletovala hattrick. Prazdroj má nyní poměrně krutý los, hned v příštím kole totiž zajíždí na půdu druhého Smíchova.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Patrik Matula (hráč): Do zápasu jsme nešli s velkým očekáváním, nicméně po vyrovnaném utkání z podzimu jsme nečekali, že dostaneme takový příděl. Ukázalo se však, že Dýšina s Glazerem a bez něj je velký rozdíl, což se potvrdilo hned v první minutě zápasu. Celkově jsme si moc nezahráli a kluci z Dýšiny jen potvrdili, že patří do jiné soutěže. Snad si příští týden se Smíchovem zahrajeme více.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] (46. A. Marochko [-] ) - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , L. Jandoš [-] , M. Serbinov [-] (46. J. Diviš [-] ) , O. Litványi [-] , D. Dergachov [-] , J. Hostička [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , M. Tureček [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] (35. V. Nový [-] ) , J. Mužík [-] , V. Muzika [-] - F. Imber [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , T. Glazer [-] - Z. Matas [-] - J. Pěč [-]

ŽK: 62. D. Dergachov , 77. J. Hostička .
Hráči zápasu: L. Jandoš - T. Glazer , Z. Matas .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - KŘEPELKA Petr (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dýšina jako favorit letošního ročníku nebude mít s Prazdrojem problém.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů