4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček opanovala Zruč


Branky


21. K. Kazda , 43. L. Husník , 53. K. Trnka , 55. K. Trnka - 28. K. Kuncl , 45. P. Vlček
11

Rezerva Zruče vstoupila do jarní sezóny městského přeboru úspěšně. V souboji celků ze středu tabulky přehrála 4:2 béčko Černic. Hosté v prvním poločase dokázali dvakrát vyrovnat. Po změně stran ale nezachytili domácí nástup a s dvou gólový mankem už nedokázali nic udělat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát vedli, Černice vždy vyrovnaly

Domácí Zruč vstoupila do utkání aktivně a v úvodu soupeře přehrávala. Ve 21. minutě zužitkoval dobrý výkon domácích vedoucím zásahem Karel Kazda. Poté se už osmělily i Černice a Kamil Kuncl srovnal ve 28. minutě na 1:1. Další góly pak padly v závěru poločasu. Domácí po trefě Lukáše Husníka opět vedli, ovšem těsně před přestávkou srovnal z trestného kopu veterán Petr Vlček, který zamířil přesně pod břevno – 2:2.

Rozhodly dva góly Trnky, v závěru byl vyloučen hostující Nádraský

Také do druhého poločasu měli domácí výborný nástup, který dokonale podtrhl Karel Trnka. Ten se totiž trefil v rozmezí dvou minut hned dvakrát a Zruč vedla 4:2. Hosté se pak ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale z územní převahy kontaktní gól nevytěžili. Závěr pak přinesl ještě emoce na hostující straně. V 83. minutě uviděl za protesty druhou žlutou kartu stoper Nádraský a při odchodu ze hřiště měl sudího podle zápisu ještě počastovat nevybíravými výrazy. Nádraského vzápětí doprovodil i vedoucí mužstva Nesnídal, který byl vykázán z lavičky. Na stavu 4:2 se už nic nezměnilo a béčko Zruče tak mohlo slavit tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Zruč byla na začátku lepší, tlačila nás a dala i první gól. Pak se hra docela vyrovnala a my srovnali skóre. Na jejich menším hřišti je to hodně kontaktní sport. Na konci poločasu jsme nejprve inkasovali, ale Petr Vlček se snad za minutu krásně trefil z přímého kopu pod víko a srovnal na 2:2. Na začátku druhé půle jsme dostali dva rychlé góly. Pak jsme se s tím ještě snažili něco udělat, měli převahu, ale skórovat jsme už nedokázali. Na konci z toho udělal gulášek sudí Komínek. Ten vyloučil za výkřik „To byla ruka,“ po druhé žluté kartě Nádraského a pak vyhodil mě z lavičky. Myslím si, že i přes porážku to z naší strany nebyl špatný výkon.



Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - L. Husník [-] , P. Hucl [-] , P. Korous [-] , M. Polák [-] (64. V. Mašek [-] ) , K. Kazda [-] (48. D. Sperl [-] ) , T. Valenta [-] (46. P. Záhořík [-] ) , M. Klail [-] (46. V. Mařík [-] ) , Z. Boháč [-] (77. P. Hofmann [-] ) , K. Trnka [-] , R. Karpíšek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Král [-] (52. J. Setikovský [-] ) , K. Kuncl [-] , T. Engl [-] , Z. Hacker [-] , J. Vlk [-] , M. Bajer [-] , O. Marušinec [-] , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-] , M. Laibl [-]

ŽK: 84. P. Hucl - 29. M. Laibl , 65. J. Vlk , 81. R. Nádraský . ČK: 83. R. Nádraský .
Hráči zápasu: K. Trnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - BURDA Václav, KRAČMER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj tabulkových sousedů. Od rezervy Zruče se čekalo na podzim asi více. Na jaře by měla jít nahoru a začne už výhrou nad Černicemi.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích