2:1
(0:0)
83. J. Folk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy přetlačily Tlučnou


Branky


49. R. Hoblík , 61. F. Škarda - 83. J. Folk
9

Na zápase fotil Michal Straka. Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V posledním kole právě končícího ročníku 1. B třídy 2018/2019 přivítali Hřebenáři zachraňující se celek TJ Tlučná. Volduchy už mohly skončit v tabulce nejhůře šesté, teoreticky ještě mohly poskočit v případě konstelace výsledků na pátou příčku.  Tlučná potřebovala zvítězit a doufat v zaváhání Příkosic v Malesicích.

 

Hra byla zpočátku velice rozháraná. Oba týmy kupily nepřesnosti a extra podívaná to tedy nebyla. Postupem času ale přece jen získávaly domácí Volduchy hru pod svoji kontrolu a přišly také velké šance. V 19. minutě kopali Hřebenáři roh, na centr si naskočil uzdravený Hoblík a hlavou poslal míč do břevna! Ve 24. minutě se na středu velkého vápna výborně uvolnil Pernica a levačkou vypálil na gólmana Kovaříka. Ten fantastickou robinzonádou vyškrábl povedenou ránu na roh. Ve 38. minutě se znovu v obrovské šanci zjevil Pernica. Naběhl si na prudký centr z levé strany a ve skluzu poslal balón špičkou kopačky nad břevno. Ve 44. minutě pak pálil Žák z úhlu do připraveného brankáře Tlučné.

Domácí po pauze rozhodli

Druhý poločas otevřeli Voldušští náporem. Ve 47. minutě střílel Pernica, brankář Kovařík pokus lapil. Pak už se ale Volduchy dočkaly zaslouženého vedení. Ve 49. minutě rozehrál Pernica rohový kop, balón si našel Radek Hoblík a tvrdou a přesnou hlavičkou rozvlnil síť hostující brány – 1:0!  Volduchy v podstatě kontrolovaly dění na hřišti a Tlučná se k ohrožení Fousovy svatyně nedostávala. Navíc v 61. minutě pláchl tlučenské obraně Škarda a suverénním zakončením k tyči zvýšil na 2:0! Navýšit skóre mohl o tři minuty později Žák, tísněn hostujícím bekem ale napálil balón jen do tyče. Další krásný moment předvedli domácí hráči v 71. minutě. Bron našel dloubáčkem naběhnutého Škardu, jenž zakončením z voleje pořádně protáhl brankáře Kovaříka. Ten vytáhl Škardův pokus na roh. Z něj doputoval centr až k Bronovi, který vystřihl parádní nůžky a jen o decimetry minul bránu Tlučné. To už bylo domácí spokojené publikum ve varu, k čemuž přispěli opět i pražští ultras. V 83. minutě Tlučná konec zápasu lehce zdramatizovala. V podstatě jediná šance hostů v utkání znamenala snížení. Domácí gólman Fous vyrazil velmi tvrdou ránu před sebe a balón doklepl do voldušské branky Folk – 2:1!  Volduchy ale žádné drama nedopustily. Zbytek zápasu v pohodě kontrolovaly, navíc v 90. minutě mohl zvýšit Kodl. Ten ale netrefil zívající bránu, a tak duel dospěl ke konečnému výsledku 2:1!

 

Voldušští se rozloučili se sezónou vítězstvím a v tabulce končí na šesté příčce. Po samotném duelu se hráči ještě stihli vyfotit na tribuně se svými nejvěrnějšími příznivci, čímž jim poděkovali za perfektní podporu v celém průběhu sezóny 2018/2019. Oslava konce sezony pak trvala až do nedělních večerních hodin! Hráči TJ Tlučná po závěrečném hvizdu rozhodčí Hessové popadali na trávník. S 1. B třídou se totiž minimálně na jeden rok loučí a míří do okresního přeboru.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , M. Pašek [-] , F. Škarda [-] (80. V. Kodl [-] ) , J. Straka [-] (81. L. Straka [-] ) , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (76. V. Černý [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - T. Keramidas [-] , J. Petelík [-] (68. R. Štěpán [-] ) , M. Vašák [-] , M. Kouřil [-] , J. Folk [-] , M. Krásný [-] (46. D. Černý [-] ) , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] , J. Feifrlík [-] , O. Šafránek [-]

ŽK: 82. V. Žák - 64. J. Folk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - JEŽEK Petr, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích