2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2019 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice doma vyhrály


Branky


40. J. Vitouš , 77. M. Habr
11

Report zaslal a na zápase fotil Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Netradičně v pátečním termínu došlo ke střetnutí druhých Radnic a šestých Volduch. Hosté vyšli domácím vstříc, a protože jeden z domácích fotbalistů strkal v sobotu hlavu do chomoutu, odehrál se duel už o den dříve.

 

Obě mužstva nastoupila ve slátaných sestavách. Volduchám opět ubyli hráči, tentokrát zraněný T. Kratochvíl a nemocný L. Straka. Na lavičku se tedy třeba posadil zkušený harcovník Gvizd, který už normálně nastupuje jen za rezervní tým. V útoku pak doplnil Žáka mladý Kodl. Úvod zápasu toho příliš nepřinesl. Hrálo se hodně opatrně a bez náznaku šancí. Postupně se ale začalo přitvrzovat a občas i jiskřit. Boj o střed pole často bolel, vše ale probíhalo jakžtakž v rámci pravidel. Závěr poločasu pak byl hodně rušný. Ve 40. minutě ztratili Hřebenáři míč ve středu pole, hra se přenesla na levé křídlo, kde se snažil uvolnit jeden z radnických fotbalistů. Toho voldušská defenziva zadržela těsně před pokutovým územím jen za cenu faulu a Radnice kopaly trestňák. Z celkem ostrého úhlu se napřáhl Vitouš a jeho pokus přeletěl nejen voldušskou zeď, ale i špatně postaveného gólmana – 1:0! O dvě minuty později všem zatrnulo. Hodně ošklivý okamžik totiž přinesla 42. minuta. V souboji o balón šli do šprajcu radnický Cozl a voldušský Bron. Bohužel noha domácího fotbalisty tvrdý střet nevydržela. Nutno podotknout, že šlo opravdu o nešťastný okamžik, neboť oba hráči vlétli do tvrdého střetu přibližně stejně... Cozl utrpěl zlomeninu nohy a musel být odvezen záchrannou službou do nemocnice. Sudí Ježek okamžitě první půli ukončil a zbylé tři minuty nastavil v druhém dějství.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase zahrozili jako první hráči Radnic. V 51. minutě pálil jeden z nich velmi tvrdě za vápnem Volduch a orazítkoval tyč! O minutu později viselo ve vzduchu vyrovnání. V 52. minutě propadl centr Volduch až do vápna Sokola na ostrostřelce Žáka. Ten se velmi dobře uvolnil, ale z otočky pálil hodně nad. V 55. minutě se mohly pro změnu prosadit Radnice. Střelu pod břevno ale vyškrábl připravený Fous. V 59. minutě svitla Volduchám naděje. Po druhé žluté kartě totiž musel do sprch Fencl a Radnice dohrávaly o jednoho hráče oslabené. Přesilovku se však Hřebenářům využít nedařilo. Brzdila je hlavně nepřesnost ve středu pole. Velký počet ztrát stál hosty hodně sil, které postupně logicky ubývaly. Hosté se přesto snažili s výsledkem něco udělat. Vytáhli hru na tři útočníky, vzadu zůstali jen Nedorost, Přibík a F. Melka. Přesto to nestačilo. Naopak... V 77. minutě se prokličkoval otevřenou obranou radnický Habr a střelou podél Fouse rozvlnil voldušskou síť podruhé – 2:0! Ve zbytku duelu už se na trávníku nic zaznamenání hodného neudálo, a tak si Radnice zapsaly důležité tři body v boji o druhé místo, které zajišťuje účast v baráži o 1. A třídu.

 

Okresní derby tedy skončilo výhrou hráčů ze severu Rokycanska. Ty čeká v posledním kole výjezd na půdu TJ Sokol Město Touškov. Volduchy budou chtít odčinit páteční prohru proti Tlučné. Už teď je ale jasné, že sestava se opět nebude skládat lehce. Nicméně na poslední zápas se očekává slušná návštěva a Hřebenáři se chtějí se svými fanoušky samozřejmě rozloučit vítězstvím. Volduchy by chtěly touto cestou popřát zraněnému Cozlovi brzké uzdravení a návrat na fotbalové trávníky.   



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] - T. Kroc [-] , D. Krč [-] (90. J. Štrunc [-] ) , J. Cozl [-] (43. V. Melich [-] ) , V. Spurný [-] , J. Vitouš [-] - M. Habr [-] (80. M. Maštera [-] ) , L. Koffer [-] (65. V. Kvasnička [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Kodl [-] (60. E. Gvizd [-] ) , V. Žák [-] , F. Škarda [-] , J. Bron [-] , J. Straka [-] , R. Pernica [-] (75. V. Černý [-] ) , M. Pašek [-] , F. Melka [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 13. J. Volák , 26. M. Habr , 27. D. Fencl - 13. V. Žák . ČK: 59. D. Fencl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - KAŠPAR Zdeněk, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích