J. Bron 3. (p.)
V. Žák 22.
V. Žák 29.
V. Žák 34.
J. Bron 51. (p.)
5:4
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Volduchách se střílelo


Branky


3. J. Bron (p.) , 22. V. Žák , 29. V. Žák , 34. V. Žák , 51. J. Bron (p.) - 9. J. Lauko , 48. D. Grün , 59. D. Grün , 74. D. Grün
10

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Když jsme v posledním reportu zmiňovali, že Volduchy se potýkají s rostoucí marodkou, tak jsme ještě netušili, že skládání sestavy proti druhým Plasům bude ještě složitější. Kvůli disciplinárnímu trestu totiž má do konce sezóny utrum Jan Černý (vyloučen za béčko), z osobních důvodů se nemohl dostavit Pašek a z marodů se nikdo neuzdravil. Trenéři tedy museli sáhnout do rezervního týmu a základní sestavu jakžtakž „slepit“. To Plasy usilují o baráž o 1. A třídu a určitě přijely do Volduch zvítězit.

 

Plány se hostům začaly bortit už ve třetí minutě. Po dlouhém pasu z voldušské obrany se ocitl před plaským gólmanem Švajdlenkou v obrovské šanci J. Straka. Dostal se s míčem do vápna a byl zezadu podseknut. Sudí Kalík okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Balón si postavil Jan Bron a tvrdou ranou poslal Volduchy do vedení – 1:0! Z těsného náskoku se Hřebenáři příliš dlouho neradovali. V 9. minutě zahrávali hosté přímý kop. Plaský Lauko vystřelil z celkem uctivé vzdálenosti a míč skončil až za překvapeným brankářem Volduch – 1:1! Voldušští se nikam nehnali. Snažili se hrát poctivě v bloku a čekali na chyby soupeře. A ty také přicházely. Ve 22. minutě kopali domácí roh. L. Straka poslal přetažený balón na zadní tyč, kde hlavičkoval Bron. Jeho pokus Švajdlenka vyboxoval jen k Žákovi, jenž efektním pokusem přes hlavu dorazil balón do sítě – 2:1! Další rána pro ambiciózní hosty přišla ve 29. minutě. Ostrostřelec Žák se uvolnil na levém kraji hřiště, vběhl do vápna a tvrdou bombou procedil balón mezi tyčí a gólmanem – 3:1! Tím koncert domácího útočníka ještě neskončil. Ve 34. minutě zahrávali Hřebenáři zprava trestný kop, míč si našel opět důrazný Žák a doklepl jej do brány – 4:1! Plasy ve zbytku poločasu příliš nehrozily. Jen si vynutily několik rohových kopů, s kterými si voldušská obrana poradila.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí byli o poločase nabádáni k zachování klidu a pokračování v nastoleném stylu hry. Od vyhecovaných hostů se čekal nápor, protože druhé místo jim začalo mizet v nedohlednu. A Volduchy druhé dějství dobře nezačaly. Ve 48. minutě kopaly Plasy roh, k centrovanému míči se dostal Grün a snížil na 4:2! Nicméně Hřebenáři dokázali na situaci velmi rychle odpovědět. V 51. minutě byl v rohu velkého čtverce podkopnut Bron a Volduchy měly možnost kopat druhou penaltu v zápase. K ní se postavil znovu sám faulovaný Bron a bombou pod víko zvýšil na nadějných 5:2! Klid však domácím fanouškům a vlastně ani hráčům dopřán nebyl. V 59. minutě se Voldušští nechali příliš strhnout hrou i stavem zápasu, příliš otevřeli zadní vrátka, což se jim zle vymstilo. Plasští hráči si několikrát rychle vyměnili balón, až se dostal ke Grünovi, jenž tváří v tvář Fousovi bez problémů zakončil k tyči – 5:3! Domácí začali zmatkovat, nepodrželi míč a dostávali se pod tlak. A další hloupou chybou následně zadělali na drama. V 74. minutě centrovali hosté do vápna Volduch, gólman Fous místo balónu trefil jen hlavu spoluhráče a Grün s pomocí tyče svým třetím gólem snížil na rozdíl jediné branky – 5:4! Naštěstí v závěru Volduchy dokázaly hru poměrně zklidnit. Plasy si vytvořily už jen jednu šanci po rohovém kopu a zbytek duelu se dohrál v bezpečné vzdálenosti od Fousovy svatyně.

 

Volduchy si ve zplátované sestavě došly pro velmi cenné vítězství. V příštím kole zajíždí na půdu silných Radnic, kterým se v tomto ročníku daří a bojují právě s Plasy o barážové místo. Utkání se hraje již v pátek 7. června od 18:00. Plasy budou muset zabrat na hřišti TJ Tlučná.    



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , L. Straka [-] (78. V. Kodl [-] ) , J. Straka [-] , T. Kratochvíl [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (90. V. Černý [-] ) , F. Škarda [-] , F. Melka [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Macháček [-] , M. Skuhrovec [-] , N. Švarc [-] (65. M. Országh [-] ) , M. Kroupa [-] , J. Lauko [-] , D. Grün [-] , J. Skuhrovec [-] (46. D. Pochobradský [-] ) , J. Krša [-] , D. Koudele [-] , S. Randa [-]

ŽK: 25. J. Bron , 45. F. Škarda , 73. T. Kratochvíl - 6. D. Grün , 45. M. Skuhrovec , 51. M. Kroupa , 80. M. Országh , 84. J. Lauko .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Kalík Michal - JEŽEK Petr, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích