Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná schytala bůra


Branky


12

Na zápase fotil Michal Straka, report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Před týdnem odehráli Hřebenáři utkání, na které by nejraději zapomněli. V Příkosicích utrpěli potupnou porážku a ještě přišli o vážně zraněného Zlatohlávka. Proti sobotnímu zápasu s Třemošnou navíc nemohli počítat ani se Segetem, V. Melkou, J. Černý usedl pouze na lavičku. To Třemošná ale na tom byla se složením kádru snad ještě hůře.

 

Volduchy začaly zhurta. Hned v první minutě se ocitl v obrovské šanci Žák, jemuž ale na malém vápně balón uskočil a voldušský snajpr nedokázal v pádu přesně zamířit. Ve 3. minutě kopali domácí trestňák. K balónu se postavil Hoblík a zamířil přímo do šibenice. Skvělým zákrokem se ale prezentoval gólman Žalud, když konečky prstů vyškrábl míč mimo tyče. Domácí byli hnáni skvělým publikem. Na zápas dorazili i pražští ultras a pod Chlumem bylo veselo! V 11. minutě zahrával trestný kop J. Straka, dorážející Žák mířil nad. Dvanáctá minuta byla věnována zraněnému Zlatohlávkovi, jemuž domácí publikum poslalo vzkaz do nemocnice. V 19. minutě se Volduchy konečně dočkaly zaslouženého vedení. Hřebenáři napadali obranu Tatranu tak důrazně, až vybojovali míč a Vladimír Žák doklepával do prázdné brány – 1:0! Ve 24. minutě se na levé straně výborně uvolnil Škarda, přesným centrem našel před bránou Žáka, jenž však z metru pálil pouze do brankáře. Deset minut před koncem poločasu musel kvůli zranění střídat zkušený Hoblík. Ve 36. minutě pálil z dálky Bron a jen těsně minul. Ve 38. minutě se mohli radovat ale hosté. Tatran zahrával rohový kop, domácí obránci centrovaný balón podskočili a až na poslední chvíli jej odvraceli z brankové čáry do bezpečí. Ve 41. minutě se uvolnil na středu vápna domácí Straka a skákavou střelou mířil centimetry vedle pravé tyče. Ve 43. minutě rozbouřil voldušské publikum Nedorost. Třicet metrů od hostující brány se napřáhl a z voleje poslal nádhernou střelou míč za Žaludova záda – 2:0! V poslední minutě první půle ještě musel zasahovat voldušský Fous, když nadvakrát zneškodnil nepříjemnou ránu Tatranu.

Domácí navyšovali vedení

Do druhé půle šli Hřebenáři s nadějným dvougólovým vedením. „Csaplárova past“ je ale velkým strašákem, a tak bylo třeba přidat další branky. Ta třetí přišla v 65. minutě. Jiří Straka perfektním obloučkem za obranu našel rozběhnutého Škardu, ten se výborně vyhnul ofsajdové hrozbě a přesnou ranou na vzdálenější tyč zvýšil na 3:0! Uběhlo pět minut a skóre se měnilo znovu. Agilní Bron vysunul do samostatného úniku Žáka. Ten pádil na gólmana Žaluda, jemuž udělal kličku a zavěsil balón do odkryté branky – 4:0! Za dvě minuty hosté z ojedinělé akce snížili. Voldušská obrana se plně nekoncentrovala a Třemošná po zakončení Rusňáka korigovala na 4:1! Poslední slovo ale měli přece jen Hřebenáři. Důrazný Žák doklepl v 81. minutě tvrdou ránu z dvaceti metrů a upravil stav na konečných 5:1! Svým hattrickem si ale opět zavařil, protože na příští domácí zápas bude muset usmažit řízky pro voldušské fanoušky.

 

Volduchy ve skvělé kulise vysoko porazily Třemošnou a pojistily si střed tabulky. V příštích zápasech bílomodré nečeká nic jednoduchého. Hned v sobotu totiž míří na půdu suverénní rezervy Petřína. V další kolech je pak čekají druhé Plasy a třetí Radnice. Tatran se v následujícím kole pokusí napravit dojem v severském derby v Plasích. Veliké poděkování patří voldušským fanouškům, kteří hráčům vytvořili úžasnou atmosféru. Za takové podpory stoupá úroveň hry minimálně o level výše.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - M. Pašek [-] , V. Žák [-] (85. T. Kratochvíl [-] ) , F. Škarda [-] , J. Bron [-] , J. Straka [-] , R. Pernica [-] , F. Melka [-] (70. L. Straka [-] ) , R. Hoblík [-] (35. J. Černý [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (80. V. Kodl [-] )

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - M. Jaroš [-] (50. P. Dobrý [-] ) , V. Pihera [-] (75. J. Kunesch [-] ) , P. Strnad [-] , J. Rolník [-] , L. Vít [-] , T. Rusňák [-] , L. Radič [-] , R. Hilgart [-] , J. Vurm [-] , M. Sudík [-]

ŽK: 44. V. Žák - 25. J. Vurm , 40. T. Rusňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BRON Pavel (N), KÖRNER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích