J. Pour 44.
P. Komanec 48.
J. Pour 52. (p.)
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice doma vyhrály


Branky


44. J. Pour , 48. P. Komanec , 52. J. Pour (p.) - 28. R. Pernica
13

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po cenné výhře s Rakovou odjeli Hřebenáři na jih Rokycanska k dalšímu okresnímu derby v rámci 21. kola krajské 1. B třídy. Voldušští chtěli z Příkosic jednoznačně vydolovat tři body, ale nakonec se ze zápasu stal doslova boj o holý život... Hrdinou celého duelu se stal domácí Josef Pour, nejdřív ale pěkně popořádku.

 

Příkosice bojují o záchranu a na jejich půdě to není nikdy jednoduchá záležitost. Volduchy začaly poměrně solidně a v 6. minutě se zastřeloval před bránou osamocený Pašek. Pak ale Volduchy polevily a i Čechie o sobě dala vědět. V desáté minutě pálili domácí z hranice velkého vápna a gólmanovi Fousovi nadělala střela hodně starostí. Volduchy velice snadno přistoupily na hru Příkosic, přizpůsobily se jim a hra moc ke koukání nebyla. Příkosice hrály důrazně, což hostům příliš nevonělo. Přesto mohli jít Hřebenáři v 19. minutě do vedení. To zprava parádně odcentroval Pašek na hlavu kanonýra Žáka, jenž se ale v tutové pozici tentokrát mýlil. Ve 28. minutě už šly Volduchy konečně do vedení. Škarda se uvolnil na levém křídle a předložil balón před bránu na naběhnutého Pernicu. Ten přesně nastavil nohu a poslal míč z prvního dotyku k tyči – 0:1! Dál pokračoval neurovnaný boj, i tak přišla další příležitost hostů. Ve 39. minutě se dvakrát  před bránou zastřeloval opět Vladimír Žák, dnes to ale nebyl jeho den. Těsně před odchodem do kabin tedy nakonec udeřily Příkosice. Ve 44. minutě napřáhl k dalekonosné ráně Pour a vymetl šibenici voldušské brány – 1:1!

Domácí po poločase rozhodli

Jak první poločas skončil, tak také začal ten druhý. Ve 48. minutě se zjevil před voldušským vápnem nehlídaný Komanec a nádhernou střelou do horního rohu poslal Čechii do vedení – 2:1! Volduchy propadaly v osobních soubojích a stačila na ně jednoduchá hra nakopávaných míčů. Místo, aby se Volduchy okamžitě snažily vyrovnat, přišla 52. minuta a zbytečný závar před vlastní bránou. Stoper Nedorost posléze odkopl míč, přičemž se mu do dráhy připletla noha jednoho z domácích dotírajících hráčů. Sudí Orlík i přes protesty voldušských fotbalistů ukázal na penaltový puntík a Příkosice dostaly šanci ke zvýšení náskoku. Na penaltu se za domácí postavil Pour a brankáři Fousovi nedal pražádnou příležitost – 3:1! Aby toho nebylo málo, tak v 60. minutě po „šprajcu“ s protihráčem obdržel voldušský Žák druhou žlutou kartu a Volduchy musely dohrávat v deseti. I tak hosté nesložili zbraně a snažili se s výsledkem konečně něco udělat. Pak však přišla nešťastná 75. minuta utkání a událost, po které by se v člověku krve nedořezal. Tomu všemu předcházel parádní centr z pravé strany na naběhnutého Zlatohlávka. Ten se sice dostal k hlavičce, ale následně se nešťastně srazil s vyběhnutým gólmanem Čechie. Tělo voldušského útočníka zůstalo bezvládně ležet a začal boj s vteřinami. Okamžitě se k němu seběhl hrozen hráčů, kteří se mu snažili pomoci. Nakonec to byl podle svědků domácí hráč č. 4 Josef Pour, kterému se podařilo vytáhnout zapadlý jazyk a probrat zraněného fotbalistu. Michal Zlatohlávek musel být odnesen na nosítkách a po chvíli byl transportován záchrannou službou do nemocnice.  Zápas se už pak dohrával spíše z povinnosti, hráči i všichni okolo byli myšlenkami úplně někde jinde...

 

Příkosice si zaknihovaly veledůležité tři body v boji o záchranu, když v rušném duelu porazily herně sterilní Volduchy. Ty se pokusí napravit dojem v příštím kole s Tatranem Třemošná. Určitě to nebude nic jednoduchého.

 

Touto cestou bychom chtěli ještě jednou poděkovat za rychlý zásah při zranění voldušského Zlatohlávka. Včasná reakce a pomoc od Josefa Poura i dalších zúčastněných zabránila nejhoršímu. Podle posledních informací si voldušský útočník poleží v nemocnici minimálně deset dní s těžkým otřesem mozku a lebeční prasklinou. Hráč komunikuje a my mu přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - M. Lukeš [-] (86. V. Nový [-] ) , M. Běhounek [-] , P. Komanec [-] , M. Kravařík [-] (90. M. Vlček [-] ) , T. Forejt [-] (71. O. Kapoun [-] ) , J. Pour [-] , P. Matys [-] , J. Kasl [-] , T. Jelínek [-] , T. Pražák [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - M. Pašek [-] , V. Žák [-] , F. Škarda [-] , L. Straka [-] (53. J. Straka [-] ) , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (65. O. Seget [-] ) , J. Přibík [-] (74. M. Zlatohlávek [-] ) , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , F. Melka [-]

ŽK: 31. P. Matys , 50. T. Forejt - 16. L. Straka , 43. V. Žák . ČK: 60. V. Žák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Orlík Vladimír - CHEJLAVA Petr, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů