V. Sláma 73. (p.)
2:1p.
(0:0)
64. K. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Kozolupami a Kdyní rozhodly až penalty, bod navíc zůstal doma


Branky


73. V. Sláma (p.) - 64. K. Kafka
12

Fotbalisté Kozolup se rozloučili se sezónou vítězstvím na penalty nad Kdyní. Po řádné hrací době skončila utkání nerozhodně 1:1, když oba góly padly až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů

V tomto utkání se už hrálo jen o čest. Oba celky už byly zachráněné, Kozolupy se ještě mohly v případě tříbodové výhry posunout na desáté místo před svého soupeře, Kdyně měla šanci dokonce na devátou příčku. V prvním poločase se hrál poklidný fotbal. Na obou stranách se urodily spíše jen střely ze střední vzdálenosti, které buď nenašly cíl, nebo si s nimi poradily oba gólmani. Gól tak do přestávky nepadl.

Kafka poslal hosty do vedení, Sláma z penalty vyrovnal

Po změně stran se nadále pokračovalo v podobném duchu. Čekání na gól protrhli v 64. minutě jako první hosté z Kdyně, kteří dobře sehráli rychlý protiútok a Karel Kafka otevřel skóre. Kozolupy ale srovnaly poměrně rychle. Proti hostům byla nařízena penalta a tu proměnil Vojtěch Sláma. Do konce utkání se už skóre znovu neměnilo a po 90 minutách se tak body dělily.

Druhý bod získali domácí

Druhý bod nakonec zůstal v Kozolupech. V penaltovém rozstřelu totiž domácí zvítězili výsledkem 5:4. V tabulce tak Kozolupští svého soupeře bodově dorovnali, ale v celkovém vyúčtování nepřeskočili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Prakticky už o nic nešlo a podle toho to na hřišti i vypadalo. Hrálo se naprosto v klidu. V první půli to byl spíš fotbal bez šancí. Byly tam nějaké náznaky, střely, ale žádná stoprocentní příležitost. Ve druhém poločase se jim povedl jeden rychlý brejk a vedli 1:0. My pak vyrovnávali z penalty a v rozstřelu jsme byli zase šťastnější. V tom se nám v poslední době daří. Bylo vidět, že žádnému z týmů už o moc nejde a nikdo si nechce před dovolenou nic udělat.




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - V. Sláma [-] , P. Mráz [-] , M. Mráz [-] , J. Huleš [-] - J. Hucl [-] , P. Pancurák [-] - T. Forejt [-] (46. M. Maštalíř [-] ) , J. Čech [-] , V. Kovář [-] - J. Bozděch [-]

SK Kdyně 1920
L. Hranai [-] - L. Výškrabka [-] , P. Forst [-] , J. Šmejkal [-] (89. Z. Roubík [-] ) , Z. Kováč [-] , K. Kufner [-] , K. Kafka [-] , K. Forst [-] , M. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , M. Janeček [-] (81. F. Löffelmann [-] )

ŽK: 31. M. Mráz - 59. Z. Kováč .
Hráči zápasu: M. Sazeček - K. Kafka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kalík Michal - DAVÍDEK Tomáš (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: remíza

Oba týmy mají stejný styl hry, dlouhé míče za obranu, tipuji remízu 1:1.