Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 10:15

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov jasně vyhrál na hřišti vedoucí Bělé a je už druhý!


Branky


15

Šlágr 22. kola soutěže překvapivě jednoznačně ovládl Mrákov, který zvítězil na půdě vedoucí Bělé 6:2 a v tabulce se posunul na druhé místo o dva body právě za celek od Radbuzy. Hattrickem k tomuto výsledku přispěl Stýskal, úvodní dva góly hostí pak vstřelil Váchal. Za Bělou se dvakrát prosadil Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek určil hned v úvodu mrákovský Váchal

Utkání prvního týmu tabulky se čtvrtým slibovalo zajímavou podívanou. Mrákovu se na jaře daří a plnohodnotně se tak vrátil do boje o nejvyšší pozice. Po vyrovnaném začátku se v 9. minutě opřel ze střední vzdálenosti do míče Pavel Váchal a jeho střela překvapila domácího brankáře Jarinu. Inkasovaný gól domácí zmrazil a o tři minuty později se právě Váchal prosadil znovu. Domácí obrana si nepohlídala situaci po autovém vhazování a hostující kanonýr to měl před bránou už snadné – 0:2. Mrákov se poté prezentoval kvalitním fotbalem, přesto mohli domácí snížit. Svůj únik však nedokázal zakončit Bořil, jehož kličku vystihl gólman Korba. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2 z pohledu Bělé.

Hosté dvakrát bleskově zareagovali na snížení Bělé, Stýskal se blýskl hattrickem

Vstup do druhé půle se domácím povedl skvěle. Hned po rozehrávce přišel dlouhý nákop za obranu, balón propadl až k Jaroslavovi Malému a ten prostřelil vybíhajícího Korbu. Víru Startu však hosté zase velmi rychle utlumili. Hned o dvě minuty později nakopl Jaroslav Stýskal míč na bránu z poloviny hřiště a ten zapadl pod břevno – 1:3. V 65. minutě přišla další Stýskalova chvíle a bylo to již o tři góly. Domácí to přesto ještě zkusili a podařilo se jim rychle snížit. Po levé straně utekl Martin Černý a po jeho přihrávce pohodlně skóroval Jaroslav Malý – 2:4. Poslední větřík z plachet však vzal domácím opět Jaroslav Stýskal. Brankář Jarina chtěl míč po jeho standardce boxovat, ale jen ho rukou lízl a hrací předmět zapadl do sítě. O vítězi zápasu již bylo v té chvíli rozhodnuto. Definitivní podobu výsledku pak v závěru dodal střídající Pavel Vondraš – 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. O soupeři jsme něco věděli, takže jsme trošku pozměnili sestavu, ale ukázalo se, že to asi nebylo to pravé ořechové. Rozhodla asi hned první střela na naši bránu, ze které jsme dostali gól. To se podle názoru všech asi podepsalo i na výkonu brankáře Jariny. Od té doby jsme totiž z dalších čtyř střel dostali tři góly a to bylo rozhodující. Vždycky, když jsme snížili, a vypadalo to, že bychom se mohli nadechnout, tak jsme během chvíle opět inkasovali. To byl asi hlavní aspekt toho zápasu. Mrákov hrál velice dobře. My jsme se snažili eliminovat Váchala se zkušeným Stýskalem. První nám dal dva góly, Stýskal dokonce tři. Právě jemu jsme se snažili přizpůsobit naši hru, jenže on hrál z druhé strany, což nás zaskočilo a nedokázali jsme na to včas reagovat. Hráli chytře, byli silnější na balónu, byli u všeho dřív. Dokázali být tvrdší v soubojích, což se také ukázalo jako jeden z hlavních aspektů. O poločase jsme si řekli, že zkusíme zabrat, že nemáme co ztratit, že je jedno, pokud dostaneme ještě dva nebo pět gólů. Hned po rozehrání se nám podařilo snížit na 1:2 a zdálo se, že to půjde, jenže hned vzápětí jsme dostali gól z půlky. To nás zase sundalo zpátky na zem. Po snížení na 2:4 jsme ještě věřili, že bychom to mohli zdramatizovat, měli jsme připravené i střídání, ale než jsme ho stačili realizovat, zase jsme hloupě inkasovali a to už bylo rozhodnuto. Mladí hráči se v těch důležitých zápasech bojí něco vytvořit a zůstává to jen na těch starších. Když se pak dopustí chyb i ti nejzkušenější, je to potom už těžké. Je to jenom fotbal a alespoň to bude ve zbytku sezóny dramatické.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] , V. Braun [-] , L. Sobolík [-] (73. M. Pustovojt [-] ) , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , D. Häusler [-] , L. Černý [-] (81. R. Černý [-] ) , J. Malý [-] , M. Bořil [-] (46. M. Černý [-] ) , M. Tomášek [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , M. Smazal [-] , T. Pangerl [-] - V. Krch [-] , T. Duffek [-] , J. Zdráhal [-] (73. P. Vondraš [-] ) , J. Stýskal [-] (78. D. Nguyen [-] ) , J. Dufek [-] - P. Váchal [-]

ŽK: 42. M. Bořil , 50. M. Tomášek , 51. M. Šinál , 53. V. Braun , 86. D. Frank - 24. T. Pangerl , 51. T. Duffek , 53. P. Váchal , 70. V. Krch .
Hráči zápasu: J. Malý - J. Stýskal , P. Váchal .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Ruda Daniel - SIROVÝ Václav, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chceme navázat na kvalitní výkony s Dlouhým a Chodským Újezdem a potrápit lídra tabulky. Očekávám velice kvalitní utkání plné šancí a soubojů. Doufám, že my budeme v tomhle vyrovnaném utkání ti šťastnější na konci - 2:3.

Tip: výhra hostů