8:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si zastřílela proti Kolovči, Dominik Sovka skóroval pětkrát


Branky


13. D. Sovka , 17. P. Sláma , 26. D. Sovka , 31. D. Sovka , 40. D. Sovka , 69. D. Sovka , 72. J. Kopča , 81. P. Sláma
15

Měl to být vyrovnaný zápas dvou týmů, které bojují o záchranu. Nakonec se však proměnil v gólovou exhibici Plané, která rozdrtila Koloveč 8:0. Hned pěti góly se pod tento výseldek podepsal Dominik Sovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli zápas pěti góly, hned čtyři stihl Sovka

Fotbalisté Plané nastoupili v záchranářském souboji proti předposlední Kolovči. Oba celky měly shodně 19 bodů. V úvodu se zdálo, že půjde o vyrovnané měření sil, jenže pak vzal otěže duelu pevně do svých rukou Dominik Sovka. Domácí střelec otevřel skóre ve 13. minutě, o pár minut později nechal střelecky vyniknout také kolegu z ofenzivy Patrika Slámu a do přestávky pak sestřelil jakékoliv naděje Slavoje na body dalšími třemi zásahy. Nutno dodat, že skóre 5:0 bylo pro Koloveč snad až příliš kruté. Domácí totiž dokázali proměnit téměř každou šanci a několik příležitostí hostí naopak pochytal brankář Švarcbek.

Planá přidala další tři zásahy

Po změně stran se domácí bavili fotbalem a někdy to s kombinacemi už přeháněli až příliš. I Koloveč opět několikrát zahrozila, ale co šlo na bránu, s jistotou pokryl Švarcbek. Skóre se tak opět měnilo až v 69. minutě, kdy se popáté prosadil Dominik Sovka – 6:0. Ve zbytku zápasu se pak trefili ještě Jiří Kopča a Patrik Sláma, jenž zaznamenal svůj druhý gól v utkání. Planá si tedy připsala důležité tři body v boji o udržení v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Byl to pro nás důležitý zápas. Zvládli jsme ho výborně gólově. Soupeř si pár příležitostí vypracoval, ale dobře je pochytal náš gólman. Nám tam spadlo všechno, co jsme na bránu vypustili. Věděli jsme, že to musíme bodově zvládnout. Za týden nás čeká další důležitý zápas v Kchlebech a pokud uspějeme i tam, tak pak bychom už mohli mluvit o tom, že jsme zachráněni. Pomohl nám i Chodský Újezd, který nenechal všechny body Kozolupům.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] (71. J. Bucsuházy [-] ) , D. Kloužek [-] , P. Sláma [-] , J. Sloup [-] , D. Karmazin [-] (57. M. Danko [-] ) , P. Brožíček [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] (46. F. Kliment [-] ) , T. Malý [-] , O. Suchý [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - R. Denk [-] , M. Záhrobský [-] , M. Sušický [-] , K. Tomášek [-] (31. V. Moravec [-] ) , M. Duchoň [-] (82. T. Lucák [-] ) , T. Šlajs [-] , P. Dufek [-] , J. Souček [-] , T. Homolka [-] (46. L. Kněz [-] ) , T. Mastný [-]

ŽK: 28. T. Malý - 86. M. Záhrobský , 89. T. Lucák .
Hráči zápasu: P. Sláma , D. Sovka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rada Jiří - FANFULE Adam, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V Plané mají rychlé útočníky, což ještě s domácím prostředím bude platit na hráče Kolovče - 3:1.

Tip: výhra domácích