3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby braly v boji o záchranu tři body


Branky


19

Krchleby si výrazně pomohly v boji o záchranu, když především díky výkonu v prvním poločase zdolaly 3:2 Chodovou Planou. Hosté po porážce opustili medailové příčky, klesli až na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím, dvakrát se trefil střelec Gabriel

Krchleby potřebovaly v boji o záchranu doma bodovat. To také bylo od začátku zápasu na hřišti vidět. Domácí svého soupeře převyšovali v nasazení, vytvářeli si šance a nebezpeční byli také po standardních situacích. Brzy tak začaly logicky padat i góly. V 11. minutě se prosadil nejlepší domácí střelec Marek Gabriel a hned o tři minuty později zvýšil na 2:0 Tomáš Ježek. Krchleby poté několik dalších příležitostí neproměnily, ovšem v závěru poločasu se dočkaly ještě jednoho zásahu. Podruhé v zápase skóroval Marek Gabriel – 3:0.

Chodovka se přiblížila na rozdíl jednoho gólu, domácí ale vítězství uhájili

Po změně stran se karta obrátila. Hosté rychle snížili zásluhou Václava Benedikta a poté následoval jejich nápor. Domácí se začali o vítězství bát a v 79. minutě skutečně přišel kontaktní gól střídajícího Radka Seitze. Vyrovnat se už Chodovce ale přes veškerou snahu nepodařilo a tři body tak zůstaly v Krchlebech. Hosté po porážce vyklidili medailové pozice, když před sebe pustili celky Chodova a Mrákova.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
Radek Pánek (trenér): Odjeli jsme tam bez několika zraněných hráčů, takže jsme měli k dispozici úzký kádr. První poločas jsme začali hodně laxně, nedostupovali jsme hráče, prohrávali osobní souboje a to byl důvod, proč nám dali domácí tři góly. Z toho dva ze standardních situací a ještě tam měli několik dalších možností. Po přestávce se karta trochu obrátila a po našem prvním gólu se domácí začali obávat o vítězství. Byli jsme to my, kdo diktoval tempo hry, ale na vítězství to už nestačilo. Doufám, že se do příštího zápasu dáme trochu do kupy, protože v tom úzkém kádru jsou ty absence znát.



Sestavy


SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - M. Kolář [-] , V. Všechovský [-] , F. Roth [-] , M. Gabriel [-] (68. O. Doležal [-] ) , L. Sekereš [-] , P. Farkaš [-] (89. M. Doležal [-] ) , T. Ježek [-] , L. Kouřil [-] (90. T. Krejčí [-] ) , K. Bláha [-] , P. Bláha [-]

TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
B. Pírka [-] - V. Benedikt [-] (62. R. Seitz [-] ) , K. Hrdinka [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , B. Soukup [-] , D. Hanko [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

ŽK: 38. M. Gabriel , 56. P. Bláha - 58. P. Chval . ČK: 75. K. Bláha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - FANFULE Adam, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Krchleby nemají špatný tým, ale Chodovka tento zápas zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů