3:4p.
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 10:15

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá neudržela proti Kdyni dvougólový náskok a získala jen bod. Přesto se posunula do čela


Branky


7. J. Malý , 33. J. Malý , 44. D. Frank - 38. Z. Kováč , 49. M. Džugan , 67. M. Jarko
15

Fotbalisté Bělé nedokázali stoprocentně využít zaváhání dosud vedoucího Dlouhého Újezdu. Proti Kdyni sice po poločase vedli 3:1, ale tento náskok neudrželi a na penalty svému soupeře podlehli. I získaný bod domácí o skóre posunul do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Bělé

Bělá bojuje o první místo s Dlouhým Újezdem a proti Kdyni chtěla doma naplno bodovat. V úvodu zápasu to přesně podle toho vypadalo. Hned v úvodu zatáhl po levé straně balón k brankové čáře Braun, ale jeho přízemní nabídka prolétla předbrankovým prostorem, aniž by míč někdo zasáhl. V 7. minutě se už příznivci Bělé radovali. Na nákop Tomáška si naběhl Jaroslav Malý, který byl u míče dříve než vybíhající brankář a poslal míč do prázdné brány. Poté se začala dostávat do hry i Kdyně, ale ve 33. minutě se prosadil opět Jaroslav Malý. Domácí záložník se postavil k exekuci přímého kopu a s pomocí odrazu od břevna zvýšil na 2:0. O chvíli později navíc mohl skórovat také Martin Černý, jehož hlavičku bravurně vyrazil na roh brankář Horáček. Ve 38. minutě naopak chyboval domácí gólman Jarina, který podcenil centrovaný balón po standardní situaci z poloviny hřiště, nedokázal si ho ze vzduchu stáhnout a to potrestal Zbyněk Kováč. Přesto šla Bělá do kabin s dvougólovým náskokem. Po rohu Šinála se balón odrazil k Dominikovi Frankovi, který z voleje vymetl šibenici – 3:1.

Domácí dvougólový náskok neudrželi

Do druhého poločasu nastoupili hosté hodně aktivně. První šanci ještě Michaelovi Džuganovi sebrala obrana, ovšem ve 49. minutě už Džugan sám před Jarinou nezaváhal. Domácí to poté několikrát zkusili po stranách, ale centry před bránu už k větší gólové příležitosti nevedly, obrana Kdyně si s nimi věděla rady. V 67. minutě pak hostující gólman Horáček pokryl Sobolíkovu střelu a výhozem založil rychlý protiútok. Únik Džugana ještě zlikvidoval Jarina, ale proti dorážce Marka Jarka už nemohl nic dělat. V poslední minutě mohli domácí přesto rozhodnout, ovšem jejich gól nebyl uznán pro ofsajd.

Hráči Kdyně se v penaltách nemýlili

V penaltách byli hosté stoprocentní, když proměnili všech pět pokusů. To na straně Bělé neproměnil Bořil. Druhý bod si tak z Bělé odvezla Kdyně.

 

Dlouhý Újezd v neděli prohrál v Mrákově a Bělá tak i přes zisk pouhého bodu poskočila v tabulce na první místo. Teď však její hráče čekají možná klíčové zápasy celé sezóny. Příští týden jedou právě do Dlouhého Újezdu a hned v dalším kole do Mrákova.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): První půli jsme neodehráli zle. Po ní mohl být výsledek i výraznější než 3:1. Měli jsme další šance, jejich brankář něco pochytal. Po rychlém gólu jsme tradičně polevili, přesto ze standardní situace zvýšil Jarda Malý na 2:0. Pak jsme si nechali dát hloupý gól, kdy chyboval náš brankář. Ten nás v minulém kole podržel, teď si nechal dát takový gól. I o tom fotbal je. Do přestávky jsme dali třetí gól a říkali jsme si, že by to mohlo být dobré. Někdy je ale poločasové vedení 3:1 horší než stav 1:1 nebo 2:1. Řekli jsme si, že to chce přidat čtvrtý gól a tím soupeře dorazíme, ale stal se přesný opak. Po snížení jsme znervózněli, nedohráli několik akcí, kdy míč ze strany před bránou nikoho nenašel a soupeř z brejku vyrovnal. Pak už to byla jenom křeč. V 91. minutě jsme dali gól, ale pomezní k údivu všech zvedl praporek, že se jednalo o ofsajd. Na penalty nemáme hráče, všichni se bojí, aby to nezkazili.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] , V. Braun [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , D. Häusler [-] , M. Černý [-] (66. M. Bořil [-] ) , J. Malý [-] (79. M. Pustovojt [-] ) , L. Černý [-] , M. Tomášek [-]

SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - L. Výškrabka [-] , Z. Roubík [-] , K. Kafka [-] , M. Výškrabka [-] , R. Mathauser [-] , M. Janeček [-] , Z. Kováč [-] , M. Jarko [-] , K. Forst [-] (89. M. Kratochvíl [-] ) , M. Džugan [-]

ŽK: 28. M. Tomášek , 86. D. Frank .
Hráči zápasu: J. Malý - M. Džugan .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Schveinert Radek - FENCL Jakub, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bělá by měla potvrdit roli favorita a cokoliv než vítězství z tohoto duelu by bylo velké překvapení. Za mě jasná výhra domácích.