3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje Plané na záchranu ožila v Chodském Újezdu


Branky


7. M. Trejbal , 44. P. Pikl , 72. J. Pikl - 24. P. Sláma , 30. P. Sláma , 47. D. Sovka , 63. D. Sovka
15

Fotbalisté Plané zvládli derby na hřišti Chodského Újezdu, kde zvítězili 4:3 a oživili tak naději na záchranu. Hosté se mohli spolehnout na dva dvougólové střelce, Patrika Slámu a Dominika Sovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl hned čtyři góly

Chodský Újezd se jako nováček drží v klidné části tabulky. To Planá je předposlední a v případě porážky už by její naděje na záchranu hodně poklesly. Hosté tak nastoupily s chutí, bylo vidět, že chtějí hrát aktivně, ovšem 7. minutě je z první vážnější akce Chodského Újezdu vytrestal Martin Trejbal. Hráče Plané však inkasovaný gól nesrazil a nadále pokračovali v dobré kombinační hře. Ve 24. minutě tak přišlo zasloužené vyrovnání z kopačky Patrika Slámy. Stejný hráč navíc po půlhodině hry i otočil skóre na hostující stranu. Pak domácí přeci jen přidali a ukázat své umění musel hostující gólman Švarcbek. Krátce před přestávkou ho však přeci jen překonal Petr Pikl – 2:2.

Plané vyšel vstup do druhé půle, domácí navíc dohrávali o deseti. Přesto to ještě bylo drama

Vstup do druhého poločasu měla Planá výborný, hned po dvou minutách ji totiž vrátil vedení Dominik Sovka. V 57. minutě navíc domácím zkomplikoval situaci Martin Trejbal, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Krátce na to přidal čtvrtý hostující gól opět Dominik Sovka a zdálo se, že je rozhodnuto. Domácí však i v deseti dokázali dostat soupeře pod tlak a v 72. minutě přišel kontaktní zásah Josefa Pikla. Plánští se pak už zatáhli a chtěli těsný náskok spíše ubránit. Chodský Újezd v závěru ještě několikrát zahrozil, ale brankář Švarcbek už svému týmu důležité vítězství uhájil.

 

Planá i přes výhru zůstala předposlední, ale ztrácí jen tři body na desáté Krchleby.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Byl to pravý opak toho, co jsme hráli minulý týden proti Dlouhému Újezdu. Nevím, jestli hráči byli výkonem soupeře překvapeni, nebo zaskočeni. Soupeř chtěl zabojovat o vyhnutí se sestupu a přijel s kvalitní hrou, které jsme nemohli přijít na kloub. Dávali si krátké přihrávky na 2 – 3 metry a my propadali v záloze i obraně. Dělali jsme zbytečné chyby, špatně jsme dostupovali hráče, nechali jsme je hrát a nic na tom nezměnilo ani to, že jsme vedli 1:0. I poté byl soupeř lepší, bylo vidět, že chtějí vyhrát. Měli lepší pohyb, v soubojích získávali balóny. My naopak hráli bez pohybu a bez myšlenky. Bylo to z naší strany špatné.

FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Byl to pro nás zápas o všechno. Bylo to derby, známe se. Jelo se na krev, nemohli jsme počítat s tím, že nám soupeř něco nechá. Nakonec jsme byli o jeden gól šťastnější. Velké nasazení, krásný fotbal, na kterém si diváci určitě pochutnali. Věděli jsme, že jde o všechno, takže jsme chtěli hrát a od začátku to valili dopředu. V první půli jsme byli dominantnější. Dali jsme dva góly, dva hloupé ale také dostali. Po přestávce byl vyloučen hráč Chodského Újezda, ale jak to bývá, nebyla to pro nás výhoda. Zatáhli jsme se, báli se o výsledek, Chodský Újezd tlačil a my byli šťastnější. Věděli jsme, že pokud tam neuděláme tři body, tak už by to bylo hodně těžké. Teď je naše situace přeci jen lepší, konkurenty máme na dohled. Ještě bych chtěl poděkovat soupeři za předvedenou hru. Nějaký pátek jsem tam působil. Byl to fotbal, jaký má být a soupeř k tomu přistoupil stejně jako my. Do dalších zápasů jim přeji hodně štěstí.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] (63. J. Zivčák [-] ) , J. Pikl [-] , T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] (68. I. Skopych [-] ) , M. Beneš [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - M. Danko [-] , D. Kloužek [-] , P. Sláma [-] , J. Sloup [-] (80. R. Havlíček [-] ) , P. Brožíček [-] , T. Malý [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] (38. F. Kliment [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 47. M. Trejbal , 67. P. Pikl - 4. D. Kloužek , 25. D. Sovka , 28. T. Malý , 49. P. Sláma , 72. O. Suchý , 87. P. Brožíček . ČK: 57. M. Trejbal .
Hráči zápasu: P. Sláma , D. Sovka .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KLIK Jiří - DUDA Václav, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po minulém vítězném kole na půdě favorita z Dlouhého Újezda budou chtít domácí navázat na vítěznou vlnu a potvrdit roli menšího favorita.