Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá další bodovou ztrátu nepřipustila


Branky


15

Fotbalisté Chodové Plané čekali čtyři zápasy na další tříbodovou výhru. Proti Kolovči už třetí tým tabulky nezaváhal a zvítězil 4:2. Po delší době se střelecky prosadil podzimní objev René Táborek, který se trefil dvakrát. Stejný výkon předvedl na druhé straně také Jan Souček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát během minuty

Chodová Planá hostila o záchranu hrající Koloveč a po sérii ne úplně přesvědčivých výkonů si jistě chtěla napravit reputaci. Od začátku se hrál pěkný fotbal ve vysokém tempu, k jehož úrovni svým dílem přispěla i hostující Koloveč, která se nepřijela jen bránit. Přeci jen aktivnější ale byla Chodovka, která dokázala zhruba v polovině úvodního dějství udeřit hned dvakrát během minuty. Nejprve se trefil René Táborek a skoro po rozehrávce se prosadil také Bohuslav Soukup. Výsledkem 2:0 také první poločas skončil.

Soukup dvakrát vykřesal Kolovči naději, domácí ji ale vždy uhasili

Po změně stran začala Koloveč lépe a už v 50. minutě snížil přesnou střelou Jan Souček. Hned za minutu vrátil domácím dvougólový náskok René Táborek, ale po hodině hry se trefil Jan Souček ještě jednou a bylo to 3:2. Ani tato naděje však Kolovči dlouho nevydržela, v 69. minutě totiž tuto jiskru pošlapal zásahem na 4:2 kanonýr Pavel Chval. I přes zajímavé příležitosti na obou stranách se už toto skóre do závěrečného hvizdu znovu neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Chtěl bych pochválit kluky, že předvedli asi nejlepší jarní výkon. Zápas se nám povedl. Chtěl bych vyzdvihnout i Koloveč a rozhodčí, kteří přispěli k úrovni fotbalu. Na B-třídu to byl opravdu dobrý zápas. Kluci hráli opravdu dobře, byli o ten krůček lepší a tak jsem tušil, že bychom měli zvítězit, i v momentech, kdy se soupeř dostal na kontaktní gól. Góly jsme dostali po individuálních chybách, soupeř, co měl na kopačkách, dokázal proměnit. My ale měli spoustu šancí. Rozhodně mě ale překvapili. Na to, že se pohybují v zadní části tabulky, tak hráli opravdu dobrý fotbal. Dnes nám konečně zahráli hráči, od kterých jsem čekal od začátku jara více.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
B. Pírka [-] - K. Hrdinka [-] (7. T. Ježdík [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , D. Hanko [-] (70. T. Sykal [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] (82. V. Benedikt [-] ) , L. Tonka [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - M. Záhrobský [-] , J. Souček [-] , K. Tomášek [-] , T. Šlajs [-] , F. Šlajs [-] , P. Pap [-] (49. P. Dufek [-] ) , T. Homolka [-] , M. Sušický [-] , T. Mastný [-] , L. Chval [-] (46. V. Moravec [-] )

ŽK: 60. P. Chval , 81. L. Tonka - 16. M. Sušický , 28. T. Homolka , 72. M. Záhrobský .
Hráči zápasu: R. Táborek - J. Souček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KRAUZ Jan, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po venkovním nezdaru v Kozolupech si budou chtít na domácím hřišti napravit reputaci. Za mě jasná výhra domácích.