Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si připsala důležitou výhru, duel se Stráží rozhodli střídající hráči


Branky


15

Fotbalisté Kolovče dopláceli v posledních kolech na velmi těžký los a tak šli do utkání s poslední Stráží s nelichotivou bilancí čtyř proher v řadě. Důležitou bitvu ale zvládli, když hlavně díky čtyřem zásahům v závěrečné půlhodině zvítězili 5:1. Hned o tři góly se postarali střídající fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jediný gól

Čtyři vysoké porážky v řadě srazily Koloveč do bojů o záchranu, proti poslední Střáži tak domácí potřebovali vyhrát. Slavoj byl od začátku aktivnější a jeho úvodní nápor zužitkoval v 11. minutě vedoucím gólem Štěpán Waldmann. Poté se hrálo v solidním tempu, hra se přelévala ze strany na stranu. Mírně lepší stále byla Koloveč, ovšem další gól do přestávky nepadl.

Stráž zlomili střídající hráči

Do druhé půle vstoupili hosté aktivně a moc nescházelo, aby vyrovnali. Hned po přestávce domácí přežili velkou šanci soupeře a po hodině hry je zachránil brankář Královec. Střela z přímého kopu směřovala do jeho protipohybu, ovšem gólman Slavoje se stačil ještě vrátit a balón zastavil. Z následného protiútoku navíc zatloukl míč do sítě Jan Souček, který přišel na hřiště až na druhý poločas a bylo to 2:0. Domácí se uklidnili a převzali otěže zápasu pevně do svých rukou. Úřadovat navíc začal další střídající hráč, Patrik Dufek, jenž definitivně rozhodl svými trefami v 69. a 74. minutě – 4:0. V té chvíli již odevzdanou Stráž pak ještě dorazil pátým gólem Tomáš Homolka. V poslední minutě se přeci jen prosadili i hosté, nepozornost obrany Kolovče potrestal Karel Pták, ten snížil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (asistent trenéra): První poločas byl z obou stran takový opatrnější. My je přeci jen tlačili, měli jsme víc ze hry a podařilo se nám jednou skórovat. Na to, že hrál dvanáctý s posledním, tak ten zápas měl docela tempo. Soupeř dlouho vzdoroval. Na to, že jsou beznadějně poslední, tak se snažili a nic nám nedali zadarmo. Čekali jsme, že to budeme mít lehčí. Ve druhém poločase nám pomohla střídání. Tentokrát jsme měli silnou lavičku. Střídající hráči do hry vnesli novou energii a navíc dali rozhodující góly. Pochválil bych celý tým. Všichni hráli nadoraz a dělali na hřišti to, co jsme po nich chtěli.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
J. Královec [-] - F. Šlajs [-] (65. M. Záhrobský [-] ) , Š. Waldmann [-] (75. M. Hranai [-] ) , P. Pap [-] , K. Tomášek [-] (62. P. Dufek [-] ) , T. Homolka [-] , M. Rejthar [-] (54. T. Šlajs [-] ) , V. Moravec [-] (46. J. Souček [-] ) , M. Sušický [-] , T. Mastný [-] , L. Chval [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Novotný [-] - O. Pták [-] , K. Pták [-] , M. Jedlička [-] , L. Ondřich [-] (58. V. Borys [-] ) , L. Hofmeister [-] (52. J. Andrle [-] ) , B. Borys [-] (74. D. Smola [-] ) , D. Rubant [-] , M. Hocmann [-] , V. Svoboda [-] , D. Pták [-]

ŽK: 26. V. Moravec - 49. B. Borys , 64. D. Pták .
Hráči zápasu: J. Královec , P. Dufek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šálková Helena - BRŮHA Radek, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích