2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov poprvé na jaře padl, Mrákovu trefil tři body Stýskal


Branky


15

Skvělou jarní sérii fotbalistů Postřekova ukončil až Mrákov, který díky dvěma gólům Jaroslava Stýskala v prvním poločase zvítězil 2:1. Velkou zásluhu na domácím triumfu měl i brankář Korba, který dokonce zneškodnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stýskal zajistil Mrákovu vedení 2:0, hosté snížili a ještě neproměnili penaltu

Na jaře dosud neporažený Postřekov přijel do Mrákova, který si dělá zálusk na medailové příčky, takže se dal očekávat kvalitní fotbal. A ten více než dvě stovky diváků opravdu viděli. Na začátku utkání jim navíc domácí dělali radost. Ve 14. minutě se dostal k míči Jaroslav Stýskal a přesnou střelou otevřel skóre. O devět minut později pak hostující obrana nechala zakončovat téhož hráče a Stýskal svým patnáctým zásahem v sezóně zvýšil na 2:0. Krátce poté však musel pro zranění vystřídat a možná i proto se dostali do hry také hosté. Ve 32. minutě navíc předvedl pěknou individuální akci Zdeněk Peroutka, který dokázal v šestnáctce obejít dva protihráče a lobem přes vybíhajícího gólmana snížil na rozdíl jediného gólu. V závěru poločasu pak Postřekovští mohli dokonce vyronat. Proti domácím byl totiž nařízen pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Blacký, jenž sice mířil k tyči, ale brankář Korba vystihl směr střely a bravurním zákrokem balón vyrazil.

Po změně stran Mrákov těsný náskok uhájil

Do druhé půle se tedy vstupovalo za stavu 2:1 pro domácí. Ti se zaměřili především na hájení výsledku a tak vycházeli z dobré obrany, ze které vyráželi do rychlých brejků. Z nich si vytvořili několik příležitostí k navýšení náskoku, které ale neproměnili. Postřekovští zase nedokázali využít nebezpečných závarů a střel z dobrých pozic, které pramenily z jejich územní převahy. Do konce utkání se tak už skóre nezměnilo a Mrákov se mohl před domácím publikem radovat ze tří bodů. Ani Postřekovští se ale nemusejí za předvedený výkon stydět.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Lepší tým asi prohrál, soupeř měl více štěstí. Mrákov měl v prvním poločase dva rychlé přechody do útoku, kdy jsme měli v jednom případě špatné postavení obránců a ve druhém jsme nezachytili náběh, což rezultovalo v dvě podobné střely a dva góly. My jsme nabádali hráče, aby hráli pořád trpělivě, že šance přijde, což se potvrdilo asi po půlhodině, kdy se nám podařilo snížit. V závěru prvního poločasu jsme měli výhodu pokutového kopu, kterého se zhostil Martin Blacký. Musím říci, že to kopl velmi dobře, ale brankář měl asi dobrý den. Šel včas na tu stranu a střelu vytěsnil. O poločase jsme hráčům zdůrazňovali, že máme 45 minut a s výsledkem se dá něco udělat. Měli jsme tam několik akcí, několik zakončení, bohužel jsme tentokrát neměli to štěstíčko, aby to tam spadlo. V závěru jsme šli na poslední 2 – 3 rohy do šestnáctky ve všech hráčích. Míč tam poskakoval, byl tam chumel, ale míč do brány jsme nedokázali propasírovat. Výsledek nás mrzí, na druhou stranu ale musím hráče pochválit, za to co předvedli a jak se k tomu postavili.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - T. Pangerl [-] , M. Smazal [-] , V. Duffek [-] , P. Rybár [-] - J. Stýskal [-] (26. P. Vondraš [-] ) , D. Nguyen [-] (63. M. Růžek [-] ) , V. Krch [-] , J. Zdráhal [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (34. K. Kuželka [-] ) , Z. Peroutka [-] , F. Kreuz [-] (88. L. Klukan [-] ) , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , V. Královec II [-] (46. D. Karlík [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , D. Vavřík [-] , V. Královec [-]

ŽK: 18. D. Nguyen , 72. T. Pangerl , 88. O. Korba - 27. V. Královec , 50. K. Škopek , 65. D. Karlík , 69. J. Němec .
Hráči zápasu: O. Korba , J. Stýskal - Z. Peroutka .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Postřekov má výbornou formu, ještě snad neprohrál, ale Mrákov hraje doma dobře. Myslím, že Postřekov poprvé ztratí body. Mrákov doma vyhraje 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza