3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 10:15

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá musela proti Krchlebům otáčet skóre, tři body nakonec získala


Branky


15

Povinné tři body za výhru 3:1 nad Krchleby získala druhá Bělá and Radbuzou. Domácí sice ve 25. minutě jako první inkasovali, ale ještě do poločasové přestávky skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá musela otáčet

Fotbalisté Bělé na jaře nehrají úplně kompletní. Schází klíčový záložník Malý a úplně fit stále není ani Jarina, který byl opět připraven jen na střídačce. Bez ohledu na to začali domácí aktivně. Dařila se jim hra po stranách a to přinášelo také šance. Mladý Martin Černý vypracoval hned v úvodu dvě pro Bořila, který nejprve nepřekonal brankáře a poté minul prakticky prázdnou bránu. Další dobrou příležitost neproměnil Sobolík. Poté se osmělili i hosté. První náznak šance sebral Bláhovi obránce, ale ve 25. minutě namazal Häusler nedůraznou malou domů míč právě Karlovi Bláhovi a ten poslal hosty do překvapivého vedení.

 

Kritické minuty pro Bělou pak ještě završil podobnou chybou Frank, naštěstí pro domácí ale napravil své předchozí zaváhání Häusler, který balón vykopával z brankové čáry. Ve 33. minutě přenesl Šinál hru na pravou stranu na Ebenhöha, ten míč zatáhl do šestnáctky a předložil ho před bránu Lukášovi Sobolíkovi, který vyrovnal na 1:1. Poté nastřelil Martin Černý břevno, ovšem pět minut před přestávkou už domácí vedli. Šinál vrátil přetažený balón do pokutového území a Miroslav Bořil se pravačkou trefil ke vzdálenější tyči.

Krchleby dlouho živily naději na vyrovnání, tu jim sebral až v závěru Černý

Po změně stran byli zpočátku aktivnější nadále domácí. Největší šanci na navýšení náskoku měl Hošek, který po standardní situaci zatřásl břevnem. S blížícím se závěrem pak Krchleby, ve snaze vyrovnat, stále více otevíraly hru. V 88. minutě tak hráči Bělé udeřili z brejku. K míči se dostal střídající Jarina, který ho poslal do volného prostoru Šinálovi. Ten ho po straně zatáhl k šestnáctce a poslal balón na vzdálenější tyč, kde ho dotlačil za brankovou čáru Martin Černý. Bělá tak zvítězila 3:1 a drží se v závěsu za vedoucím Dlouhým Újezdem.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Bylo to podobné jako v předchozím domácím zápase, kdy jsme potřebovali získat povinné tři body. Naštěstí se to povedlo a potvrdili jsme výhru z Kolovče. To nás trošku přiblížilo k tomu, že stále můžeme hrát o první místo. Krchleby minule obraly Mrákov, tak jsme úplně nevěděli, do čeho jdeme. Navíc hrajeme stále bez Malého a Jariny, který chodí jen na menší časové úseky. Hlavní roli ale přebral Martin Šinál, který byl skoro u všech gólů, co jsme dali. Nezačali jsme špatně, od začátku jsme nastoupili do soupeře a zásobovali hrotové hráče ze stran balónka, ze kterýchs e daly dát poměrně jednoduše góly. Bohužel, místo toho, abychom vedli 4:0, tak jsme po špatné malé domů ve 25. minutě prohrávali. Pak naštěstí přišly chvíle Martina Šinála, který rozjel akce, ze kterých jsme do poločasu otočili skóre. To jsme ještě mezitím nastřelili břevno. Do druhé půle jsme šli s tím, že 2:1 je ošidný výsledek, ale z určitého pohledu je pořád lepší než 2:0. Řekli jsme si, že hlavně nesmíme inkasovat a bylo by dobré alespoň jeden gól ještě přidat. Na to jsme měli šance, ale skórovali jsme až na konci, kdy už soupeř ve snaze vyrovnat vytáhl vše dopředu.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Bořil [-] , V. Hošek [-] (84. P. Jarina [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , D. Häusler [-] , M. Černý [-] , M. Pustovojt [-] (75. J. Bočan [-] ) , M. Šinál [-] (89. R. Černý [-] ) , M. Tomášek [-]

SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - M. Doležal [-] , F. Roth [-] , T. Krejčí [-] (84. P. Selnar [-] ) , M. Gabriel [-] , M. Kolář [-] , M. Doležal [-] , T. Ježek [-] , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , P. Bláha [-]

ŽK: 35. R. Ebenhöh , 86. J. Bočan , 90. R. Černý - 33. M. Kolář , 40. M. Doležal , 60. V. Všechovský .
Hráči zápasu: M. Černý , M. Šinál - K. Bláha .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŘÍHA Zdeněk, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Bělá je ve formě, marodka se jim vyprazdňuje. Proto jasná výhra Bělý 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích