2:4
(1:3)
10. J. Fikar
22. M. Novotný (vl.)
33. J. Čech
88. J. Hucl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj ve Stráži vyzněl pro Kozolupy


Branky


42. M. Hocmann , 76. D. Pták - 10. J. Fikar , 22. M. Novotný (vl.) , 33. J. Čech , 88. J. Hucl
15

Zápas o šest bodů se hrál ve Stráži. Domácí, kteří uzavírají tabulku, potřebovali k uchování reálné naděje na záchranu zvítězit, ale velký krok k udržení se v 1.B třídě udělali naopak hosté z Kozolup, kteří slavili výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy vedly už o tři góly, domácím vykřesal naději Hocmann

Ve Stráži se utkal domácí poslední tým tabulky s dvanáctými Kozolupami. Hrálo se tedy o záchranu v soutěži. Za důležitými body lépe vykročili hosté, kteří se ujali vedení už v 10. minutě. Po rohovém kopu dostal míč do sítě Vojtěch Sláma. Poté přišel smolný moment pro domácího Martina Novotného, který si srazil míč do vlastní sítě a bylo to 0:2. Když pak přidal ve 33. minutě třetí gól Kozolup Jakub Čech, vypadalo to, že je o osudu zápasu rozhodnuto. Ještě do přestávky se však podařilo Stráži vykřesat naději, po rohu se prosadil Marcel Hocmann – 1:3.

David Pták dostal Stráž do kontaktu, v závěru ale rozhodl Hucl

Do druhé půle vstoupili domácí s odhodláním se o bodový zisk ještě poprat. Hráč Stráže tak soupeře uzavřeli na jeho polovině a posílali do jeho šestnáctky jeden centr za druhým. Hosté se bránili zuby - nehty, několikrát je také podržel brankář Sazeček. V 76. minutě už však náporu domácích neodolal ani on a David Pták tak Stráž přiblížil na rozdíl jediného gólu. Vyrovnání tak viselo ve vzduchu, ovšem dvě minuty před koncem podnikli hosté rychlý kontr do otevřené obrany soupeře a Jiří Hucl definitivně rozhodl.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Do zápasu jsme vstoupili lépe a dali i rychlý gól na 1:0. Za stavu 3:0 jsme si už mysleli, že je hotovo, a že to nějak odehrajeme, ale nedůsledně bráněným rohem jsme jim dovolili snížit na 1:3. O přestávce jsme si řekli, že musíme hrát tak, abychom nedostali rychle gól. Musím ale říci, že Stráž byla ve druhém poločase lepším mužstvem a my bránili výsledek. Létali nám tam centry odevšad a čtvrthodinu před koncem i snížili na 2:3. Paradoxně jsme pak z asi jediné kloudné akce, kterou jsme ve druhé půli měli, rozhodli. Pro nás ta jarní sezóna v podstatě začíná až teď, protože jsme před tím hráli zápasy s první čtyřkou a vyhráli jsme až naposledy s Úněšovem na penalty. Teď jsou před námi všechny zápasy s našimi konkurenty.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - L. Hofmeister [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] (46. V. Borys [-] ) , M. Hocmann [-] , V. Svoboda [-] , V. Hlaváč [-] , O. Pták [-] , D. Pták [-] , K. Pták [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - M. Mráz [-] , J. Fikar [-] , J. Huleš [-] (46. J. Martínek [-] ) , P. Mráz [-] - P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-]

ŽK: 69. D. Pták - 75. M. Mráz .
Hráči zápasu: D. Pták - M. Sazeček , J. Hucl .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ČERVENÝ Václav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: remíza

Důležitý zápas pro oba kluby, oba budou chtít vyhrát, ale já to vidím na remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích