Chodský Újezd loupil v Kdyni


Branky


14

Fotbalisté Kdyně doma nedokázal čelit Chodskému Újezdu. Ten zvítězil 4:2 a ve středu tabulky utrhl právě svého sobotního soupeře. Dvěma zásahy se pod výhru Újezdu podepsal Petr Pikl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté korunovali dobrý výkon góly v závěru poločasu

Chodský Újezd měl před utkáním o čtyři body více, což chtěla Kdyně jistě změnit. Od začátku duelu však působili fotbalověji hosté. Ti měli více ze hry a soupeře moc na distanc své brány nepouštěli. V závěru poločase se Chodský Újezd prosadil i gólově. Skóre utkání otevřel Pavel Opava a na 0:2 poté upravil Maksym Samek.

Hosté si tři body pohlídali, Kdyně jen dvakrát snižovala

Po změně stran hosté nechtěli pustit Kdyni k žádnému náporu. Nadále tak hráli aktivně a po hodině hry tak přišla třetí odměna v podobě zásahu Petra Pikla. Teprve poté se domácí trochu nadechli a přeci jen soupeře přitlačili. Výsledkem bylo snížení na 1:3, o které se postaral Zbyněk Kováč. Hosté ale drama nepřipustili a rychle opět odskočili na třígólový rozdíl zásluhou Petra Pikla, jenž se prosadil podruhé v zápase. V 78. minutě ještě korigoval Michael Džugan, ale to už bylo téměř vše, co se v utkání událo. Chodský Újezd si tedy odvezl z Kdyně výhru 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Jeli jsme tam jako mírný favorit. Od začátku jsme diktovali tempo hry, soupeře do velkých šancí nepouštěli. Ujali jsme se vedení a do poločasu ještě zvýšili na 2:0. I po přestávce jsme pokračovali ve stejné hře a přidali třetí gól.Poté jsme trochu polevili, čehož soupeř využil a snížil na 1:3, ale my hned vzápětí zase odskočili. Poté jsme ještě Kdyni dovolili dát 2:4, ale to už bylo v době, kdy šla naše hra po prostřídání přeci jen trochu dolů. Zbytek utkání jsme si už pohlídali.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: JIRSA Petr - JIRSA Lukáš, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 14:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích