3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářskou bitvu vyhrála Planá!


Branky


30. J. Sloup , 68. P. Sláma , 72. D. Sovka
13

V Plané se odehrál zápas o šest bodů. Předposlední domácí v něm hostili poslední Stráž a oba týmy potřebovaly bodovat, aby si udržely reálnou naději na záchranu. To se nakonec podařilo Plané, která zvítězila 3:0 a v tabulce se dotáhla na dvanácté Kozolupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá měla na kontě 9 bodů, Stráž ještě o bod méně. Oba týmy tak potřebovaly vyhrát, aby oživily naději na záchranu v soutěži. Důrazněji za tímto cílem vykročila domácí Planá, která soupeře přehrávala, vytvářela si šance a brankář Stráže Novotný si rozhodně nemohl stěžovat na nedostatek práce. Vždyť čelil i několika samostatným únikům V první půli ale inkasoval pouze jednou. Po půlhodině hry ho překonal Jakub Sloup.

Po změně stran začali aktivněji naopak hosté. Také jejich aktivita vedla k vytvoření několika brankových příležitostí, ovšem Planou podržel zkušený gólman Švarcbek. Na vyrovnání tak fotbalisté Stráže nedosáhli a v 67. minutě přišel trest z kopačky Patrika Slámy. Krátce poté navíc zamířil přesně i Dominik Sovka a o vítězi duelu bylo jasno. Planá duel dotáhla k vítězství 3:0 a může tak nadále doufat v záchranu. To Stráž už to bude mít hodně těžké.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Byl to zápas o všechno. Kdybychom ho nezvládli tříbodově, tak už by se bojovalo o záchranu hodně těžko. Naštěstí jsme ho zvládli a tak můžeme bojovat dál. Bohužel pro nás, soupeři nad námi také bodovali, ale alespoň jsme na Kozolupy a Krchleby stáhli po bodu. Jedeme tedy dál a musíme bodovat i v dalších zápasech. Myslím, že jsme celý zápas měli jasně pod kontrolou. Měli jsme tam spoustu nevyužitých šancí. Chodili jsme sami na gólmana, kterého jsme trefovali. Dlouho se nám nedařilo dát gól, nakonec jsme v prvním poločase vstřelili alespoň jeden. Pak nás podržel několika skvělými zákroky gólman a poté se nám ještě podařilo pojistit vítězství dalšími dvěma góly. Pochválil bych celý tým. Věděli jsme, že do toho musíme jít naplno a že ten zápas musíme zvládnout, což bylo na hřišti vidět.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Sloup [-] (82. M. Danko [-] ) , T. Malý [-] (67. F. Kliment [-] ) , D. Kloužek [-] (75. P. Mikota [-] ) , P. Sláma [-] , D. Karmazin [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] (46. R. Havlíček [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Novotný [-] - B. Borys [-] , D. Rubant [-] (69. L. Hofmeister [-] ) , L. Ondřich [-] (46. D. Smola [-] ) , M. Jedlička [-] (46. J. Andrle [-] ) , M. Hocmann [-] , V. Svoboda [-] , V. Hlaváč [-] , O. Pták [-] , D. Pták [-] (76. L. Koubek [-] ) , K. Pták [-] (46. V. Borys [-] )

ŽK: 44. O. Suchý - 68. V. Svoboda , 86. L. Hofmeister , 90. M. Hocmann .
Hráči zápasu: R. Švarcbek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - ŠIMEK Jakub, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích