2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovské derby rozhodly až penalty


Branky


41. P. Opava , 88. T. Trejbal - 13. P. Chval , 53. L. Tonka
12

16. kolo soutěže přineslo také derby mezi Chodským Újezdem a Chodovou Planou. O něco lépe si nakonec vedli papírově lépe postavení hosté, kteří zvítězili v penaltovém rozstřelu. Ani domácí však nebyli zklamáni. Více než poločas totiž odehráli o deseti a přesto dokázali dvakrát vyrovnat. Naposledy v 88. minutě. Penaltový rozstřel už pak vyzněl přeci jen pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chval poslal Chodovku do vedení, domácí srovnali již v oslabení Opavou

Chodovské derby rozhodně slibovalo zajímavou podívanou. Na obou stranách totiž nastoupili hráči, kteří v minulosti působili v kádru soupeře. To se týká i domácího kouče Tomka, který vedl i Chodovou Planou. Hosté začali utkání lépe a už ve 13. minutě je poslal do vedení Pavel Chval. Poté se hrál bojovný fotbal se spoustou osobních soubojů a na to doplatil domácí Ladislav Pikl mladší, který nejprve obdržel žlutou kartu po faulu a po následných protestech byl dokonce vyloučen. V oslabení však ještě do přestávky paradoxně vyrovnal Pavel Opava – 1:1.

Domácí v deseti bojovali a získali bod

Po změně stran se jako první prosadili početní výhodu hrající hosté. Do listiny střelců se zapsal Lukáš Tonka. Jinak ale Chodovka nějakou větší převahu neměla. Domácí totiž bojovali, absenci jednoho hráče nahrazovali pohybem a druhému celku tabulky tak byli vyrovnaným soupeřem. V závěrečné desetiminutovce hráči Chodského Újezdu soupeře dokonce drtivě zatlačili a ze svého náporu v 88. minutě vytěžili vyrovnávací trefu Tomáše Trejbala – 2:2.

Druhý bod získali hosté

 Penalty už vyzněly pro hosty. Ty podržel brankář Petrželka, který za svá záda pustil jen dvě střely z penaltového puntíku. Hráči Chodové Plané naopak skórovali třikrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Přišlo hodně diváků a i hráči byli v očekávání, protože se hrálo derby. Všichni se na ten zápas těšili. Po chybě naší obrany se soupeř ujal vedení. Do poločasu jsme vyrovnali, ale přišli jsme o hráče, který byl vyloučen po dvou žlutých kartách. Přesto jsme to nezabalili, bojovali jsme dál a udělali pár změn. Začali jsme hrát na jednoho útočníka a na hřiště poslali čerstvé síly. Hra se tak vyrovnala a šance byy na obou stranách. Soupeř měl velkou kvalitu a konkrétně Pavla Chvala je těžké uhlídat. Do zakončení se ale moc nedostával, protože byl dobře jištěn naší defenzivou. Přesto dal soupeř na 1:2, hra znervózněla a začalo padat hodně karet. Hodně se diskutovalo s rozhodčími. Přidali se do toho i fanoušci. My měli štěstí a v závěru nakonec srovnali na 2:2. Nakonec asi spravedlivá remíza.

TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Bylo to derby se vším všudy. Na můj vkus možná až moc tvrdé. Nám se po delší době zápas moc nevydařil, bylo to takové laxní. Nemám, koho bych vyzdvihl. Hráli jsme více než poločas proti deseti, ale nedokázali toho využít, takže tentokrát se mi ten fotbal moc nepozdával. Celý tým mi přišel takový lenivý, mysleli si, že když hrajeme proti deseti, tak to půjde samo. Domácí se naopak v deseti semknuli, hráli mnohem líp než v plném počtu. Paradoxně jim to oslabení asi dodalo na síle. V závěru jsme se nechali zatlačit. Nechtěli jsme hrát a neměli chuť po vítězství, což soupeř potrestal vyrovnáním.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , I. Skopych [-] (65. M. Founě [-] ) , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] , D. Maščák [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Pikl [-] , M. Beneš [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , V. Benedikt [-] (60. D. Hanko [-] ) , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-] , T. Ježdík [-]

ŽK: 39. L. Pikl ml. , 45. T. Trejbal , 58. L. Pikl st. , 89. P. Pikl - 6. J. Plecitý , 33. J. Pelán , 44. L. Tonka , 52. T. Sykal , 67. P. Chval . ČK: 39. L. Pikl ml. .
Hráči zápasu: J. Zivčák , J. Pikl - L. Tonka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zavadil Jan - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chodová Planá se v této sezóně nachází ve velmi dobré pohodě. Navíc ji vyšel i začátek jara. Chodský Újezd bude tuhým soupeřem, ale Chodovka v přestřelce těsně zvítězí.

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů