0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov v Kozolupech nezaváhal


Branky


55. J. Stýskal , 63. M. Růžek , 80. J. Dufek , 90. P. Vondraš (p.)
14

Mrákov, který pomýšlí na postup zpět do A. třídy, kterou si loni zkusil, zavítal do Kozolup, kde je však nečekalo nic jednoduchého, protože hra domácích na brejky dělala hostům z počátku utkání potíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl, domácí zlobili z brejků

Favorizovaný Mrákov byl od úvodního hvizdu lepším týmem, držel balon, měl domácí zavřené na jejich polovině, ale jelikož domácí dobře napadali a dostávali hosty v kombinaci pod tlak, tak se dostali do dobrých příležitostí z brejků, které však díky bohu pro hosty neproměnili. Mrákov měl v první půli pár gólových příležitostí, avšak buď selhal v koncovce, nebo domácí střelu hostů zblokovali, a proto se šlo do šaten za stavu 0:0.

Po změně stran už Mrákov dominoval

Po změně stran už hosté získávali větší a větší převahu a po výborném křižném pasu pravého beka Mrákova Vondraše na nabíhajícího Stýskala už se nejlepší střelec Mrákova nemýlil a poslal střelu na bližší tyč – 0:1. Poté střídal hostující středopolař Krch, kterého na hřišti nahradil mladý útočník Mrákova Váchal, který po pár minách na hřišti nahrával po elegantní narážečce s Růžkem druhému jmenovanému již na 0:2. Hosté pak měli nebezpečný roh, ale z protiútoku dotlačil za brankovou čáru po nahrávce Růžka míč kapitán hostů Jan Dufek0:3. Poté už se zápas z většiny času jen dohrával, a když dal po faulu na Stýskala Vondraš čtvrtý gól z pokutového kopu přesně k pravé tyči a nedal gólmanovi šanci, tak se hosté chopili oslav z venkovní výhry 4:0 a po úvodní nečekané ztrátě bodů s Planou si spravili reputaci.  



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Fikar [-] , J. Huleš [-] , J. Martínek [-] , P. Mráz [-] - M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] , P. Pancurák [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - T. Pangerl [-] , V. Duffek [-] - V. Krch [-] (60. P. Váchal [-] ) , V. Král [-] (46. P. Vondraš [-] ) , M. Smazal [-] , J. Stýskal [-] , J. Zdráhal [-] , J. Dufek [-] , T. Duffek [-] - M. Růžek [-]

ŽK: 75. M. Maštalíř .
Hráči zápasu: M. Růžek , P. Vondraš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kostelník Lumír - ŠPIRAL Václav, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Mrákov hraje slušný fotbal. Myslím si, že si lehce poradí s Kozolupy, tipuji výsledek 1:4.