2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá zaskočila Mrákov, vyhrála na penalty


Branky


16

Fotbalisté Mrákova byli v duelu s Planou, které vůbec nevyšel podzim, velkými favority. Zápas ale zdaleka nezvládli podle představ. Po dvou zásazích Patrika Slámy prohrávali 0:2 a horko těžko pak zachraňovali alespoň remízu. V penaltovém rozstřelu navíc byli úspěšnější plánští fotbalisté, kteří tak zahájili úspěšně jarní pouť za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly hostujícího Slámy reagoval před přestávkou Stýskal

Utkání se hrálo na umělé trávě v Horšovském Týnu. A to mohla být po domácí mírná nevýhoda, že se nemohli spolehnout na své tradiční domácí prostředí. Planá také od začátku nepřipomínala tým, který se podzimem protrápil a hrála kvalitní fotbal. Dobrý výkon hostí navíc podtrhl Patrik Sláma, jenž zásahy z 23. a 26. minuty zajistil Plané vedení 2:0. Domácí se s nepříznivým vývojem vyrovnávali téměř až do konce poločasu. Až krátce před přestávkou pozvedl mrákovský prapor kontaktním gólem Jaroslav Stýskal.

Mrákov rychle vyrovnal, to ale bylo také vše

Úvod druhého dějství se Mrákovu vydařil. V 52. minutě přesně zamířil Martin Růžek a bylo to 2:2. Nějaký větší domácí nápor se pak už ale nekonal. Hrozili i hosté a duel tak dospěl k asi zasloužené remíze. I podruhé v sezóně tedy musel souboj těchto soupeřů rozhodnout až penaltový rostřel.

Penalty pro Planou

Penalty se tentokrát více vydařily Plané, domácí dokázali proměnit pouze jeden pokus. Hosté si tak zajistili druhý bod a začali jaro velmi pozitivním výsledkem.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Hrálo se na umělce v Horšovském Týně. V přípravě se nám na umělkách moc nedařilo. Doplnili jsme se o Daniela Karmazina, což je posila, která je určitě znát. Odjeli jsme tam s tím, že po zpackaném podzimu musíme uhrát body s každým. Měli jsme jen sedm bodů, takže bez ohledu na soupeře prostě musíme pravidelně bodovat, pokud se chceme v krajské soutěži udržet. To se nám povedlo. Dokonce jsme vedli 2:0. Góly jsme dostali po vlastních chybách, což k fotbalu samozřejmě také patří. Dva body určitě beru. Konečně jsme začali pracovat jako jeden tým a to bylo na hřišti vidět. Makali všichni, i hráči, kteří nastoupili z lavičky. Šlapali jsme jako celek od stopera po hroťáka. Jsme šťastní za ty dva body a na další zápas jedeme do Bělé. Máme těžký los, ale musíme se s tím poprat.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - T. Pangerl [-] , P. Rybár [-] , V. Duffek [-] - T. Duffek [-] , M. Smazal [-] , J. Stýskal [-] , J. Zdráhal [-] , J. Dufek [-] (70. V. Král [-] ) , V. Krch [-] (59. D. Nguyen [-] ) - M. Růžek [-] (70. V. Vojtko [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Sláma [-] , D. Kloužek [-] (56. T. Malý [-] ) , R. Havlíček [-] (80. F. Kliment [-] ) , D. Sovka [-] , D. Karmazin [-] , J. Sloup [-] , O. Otta [-] , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] , M. Kuchař [-]

ŽK: 33. T. Duffek , 70. T. Pangerl , 88. J. Zdráhal , 90. O. Korba - 40. D. Sovka , 53. M. Kuchař , 88. D. Sovka .
Hráči zápasu: P. Sláma .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: UZEL Jan - ČERVENÝ Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že potvrdíme roli favorita a nepřipustíme zaváhání jako v zápase v Plané na začátku sezóny, kdy se hrálo vesměs na jednu bránu a o body jsme se připravili svoji chybou, tip na výsledek je 4:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů