M. Jarko 36.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč veze z Kdyně dva body


Branky


36. M. Jarko - 75. M. Hranai
15

Cenné dva body v boji o záchranu získali v Kdyni fotbalisté Kolovče. Domácí sice vyhráli první poločas, ovšem Kolovečtí po přestávce srovnali a klidně mohli i otočit skóre. Za stavu 1:1 každopádně rozhodovaly penalty, v nichž už byli hosté úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarko poslal Kdyni do vedení

Utkání se hrálo na vedlejším hřišti a jeho aktéři se tak museli vypořádat s ne zrovna ideálním terénem. Oba týmy tak musely spoléhat hlavně na nakopávané míče a také na bojovnost. To se v první půli dařilo o něco lépe domácím. Ti se ve 36. minutě také ujali vedení, když balón dostal za záda brankáře Marcela sedmnáctiletý Marek Jarko.

Koloveč byla lepší, stačila ale jen vyrovnat

Po změně stran hosté výrazně zvýšili aktivitu a byli lepším celkem. Z jejich tlaku vyplynuly i gólové příležitosti a v 75. minutě jejich snaha vyvrcholila vyrovnávací trefou Martina Hranaie. Koloveč poté mohla i rozhodnout, Kdyni však zachránilo břevno Horáčkovy brány. Za stavu 1:1 se tedy šlo až do penalt.

Penalty vyšly lépe Kolovči

V rozstřelu se již lépe dařilo hostujícímu Slavoji. Ten na penalty zvítězil 4:3 a získal tak do tabulky dva body, které týmu určitě velmi pomohou v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (asistent trenéra): Hrálo se na škváro-trávovém hřišti, takže to s fotbalem nemělo moc společného. Bylo to hlavně o bojovnosti a nasazení. V prvním poločase měl soupeř jednu šanci a dali nám z toho gól. Ve druhém poločase jsme se s terénem trochu srovnali a zatlačili je. Dokázali jsme vyrovnat, po rohu nastřelili břevno a ještě tam měli tak tři další tutovky. Došlo to tedy až na penalty, kde už jsme byli lepší. Dva body z venku každopádně bereme, jeli jsme tam pro remízu.



Sestavy


SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - M. Výškrabka [-] , M. Janeček [-] , Z. Kováč [-] , P. Forst [-] , R. Mathauser [-] , L. Výškrabka [-] , D. Hula [-] (64. Z. Roubík [-] ) , M. Jarko [-] (64. V. Černý [-] ) , K. Forst [-] (80. S. Popovych [-] ) , M. Džugan [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - J. Souček [-] , M. Hranai [-] , D. Duchek [-] (53. C. Danescu [-] ) , L. Kněz [-] , T. Mastný [-] , M. Záhrobský [-] , P. Pap [-] , V. Moravec [-] , M. Sušický [-] , T. Homolka [-]

ŽK: 67. M. Džugan , 81. M. Janeček - 30. M. Sušický , 61. M. Hranai .
Hráči zápasu: M. Jarko - M. Hranai .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - SVOBODA Josef (N), ČÍŽEK Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Tohle bude hodně ostrý zápas, nebál bych se říct, že padne i nějaká ta červená karta. Ve výsledku pak věřím spíše domácím, moc gólů nepadne, tipuju 1:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích