Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chodský Újezd zdolal v divokém zápase Stráž až na penalty


Branky


15

Utkání mezi Chodským Újezdem a poslední Stráží nabídlo divákům hned osm gólů a také několik zvratů. Domácí rychle prohrávali, poté vedli 3:1, ale nakonec byli rádi, že se jim podařilo srovnat alespoň na 4:4. Hosty k tomuto výsledku dotáhl především veterán Daniel Rubant, který nastřílel hattrick. V penaltovém rozstřelu si pak fotbalisté Chodského Újezdu zajistili zisk druhého bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle udeřili, Chodskému Újezdu se podařilo skóre otočit

Chodský Újezd, kterému jako nováčkovi vyšla velmi slušně podzimní část, si na poslední celek tabulky jistě věřil. Hosté však soupeře zaskočili už po třech minutách hry, kdy je poslal do vedení Daniel Rubant. Domácí však stačili rychle odpovědět, v 8. minutě se postaral o vyrovnání Petr Pikl. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, útočná činnost na obou stranách rozhodně převyšovala tu obranou. Ve 23. minutě se Újezdu podařilo otočit skóre. Prosadil se další z klanu Piklů, Ladislav Pikl mladší. Skóre 2:1 se pak nezměnilo až do konce první půle.

Stráž předvedla velký obrat, domácím se podařilo dostat zápas do penalt

Po změně stran se domácím zprvu dařilo a po deseti minutách jejich náskok navýšil svým druhým zásahem v utkání Petr Pikl. Pak však přišla skvělá desetiminutovka Stráže. Hosté totiž zásahy Daniela Rubanta a Miloslava Jedličky nejprve dokázali vyrovnat a vše završil opět veterán Daniel Rubant, který zpečetil hattrick a Stráž v 68. minutě vedla 4:3! Domácí se z utrpěného šoku těžko vzpamatovávali, přesto stačili zásluhou 52letého Josefa Zivčáka alespoň srovnat na 4:4. V 84. minutě byl ještě vyloučen hostující Vlastimil Svoboda, ovšem krátká domácí přesilovka se již na skóre nijak nepromítla.

V penaltách získali bonusový bod domácí

Utkání tak musely po remíze 4:4 rozhodnout až penalty. Rozstřel nabídl dramatickou podívanou. O něco přesnější byli nakonec domácí, kteří brali druhý bod za výhru 8:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Bylo znát, že se jednalo o první zápas jarní sezóny. Hra byla z naší strany velmi nervózní a nekvalitní. Rychle jsme po chybě obrany z první šance soupeře prohrávali. Naštěstí jsme vyrovnali. Hodně chyb pak bylo na obou stranách, ale řekl bych, že soupeř byl asi o něco lepší. Přesto se nám podařilo vyhrát poločas 2:1 a na začátku druhé půle jsme zvýšili na 3:1. Po poločase jsme výrazně přeskupili sestavu, protože naše hra v obraně byla špatná. Přiznám se, že chyba byla asi na mé straně a prokaučoval jsem nám bod tím, že jsem udělal tolik změn. Obranná fáze, o které jsem si myslel, že se zlepší, se tím naopak ještě zhoršila a soupeř naše chyby potrestal obratem na 3:4. Naštěstí jsme stačili alespoň srovnat. Dva body vzhledem ke hře bereme. Na to, že jsme hráli doma, to bylo z naší strany velmi špatné.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , J. Zivčák [-] , J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] , M. Samek [-] (55. I. Skopych [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Pikl [-] , M. Beneš [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Novotný [-] , D. Rubant [-] (74. J. Andrle [-] ) - R. Šedivý [-] (46. V. Borys [-] ) , M. Jedlička [-] , D. Pták [-] , V. Svoboda [-] , K. Pták [-] , B. Borys [-] , M. Hocmann [-] , O. Pták [-]

ŽK: 82. I. Skopych , 88. L. Pikl ml. - 74. D. Pták , 80. M. Tokar . ČK: 84. V. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Pikl - D. Rubant .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KRAUZ Jan - SLIVONĚ Radek (N), ONDŘICH Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém hřišti silní, ale bude to těžký boj, tipuju výhru Újezda 3:2.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích