3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice se jen těžko sešly na zápas do Kralovic


Branky


43. J. Lavička , 59. J. Vlk , 82. M. Řenč
12

Domácí Kralovice přivítaly na svém hřišti Žichovice, který zatím bodovat nedokázaly. Bohužel jen těžko Žichovice daly dohromady 11 hráčů a tak bylo pro ně velmi těžké v tomto zápase bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žichovicím chyběly hned 8 hráčů.

Žichovice přijely do Kralovic v hodně slepené sestavě. Oproti minulému utkání trenér Čakrt neměl k dispozici Hlaváče ,Krýsla, Šišku, Jecha, Pavlíka ,Musila, Šubu a Šperla. Přesto k utkání nastoupily k zápasu důstojně a odhodlaný vytěžit ze zápasu maximum. I když celý první poločas sváděli hráči celkem sympatický výkon, dokázali domácí vstřeli branku. A to přesně ve 43 min. se dokázal prosadit Jan Lavička.

V druhé polovině se Kralovice prosadily ještě 2x

Domací byli po celou dobu utkání lepším týmem. Převaha vyústila ve několik slibných šancí ke zvýšení vedení. To přislo v 59 min., kdy se dokázal prosadit Jakub Vlk 2:0. Těsně před koncem utkání domácí udeřili potřetí a upravili stav utkání na 3:0. V 83. min se prosadil Martin Renč. 



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Tomáš Čakrt (Trenér): Domácí byli celý zápas lepší a body berou zaslouženě. Dobrou formu potvrdil veterán Klas v naší brance. V příštím utkání nám bude opět chybět minimálně šest hráčů! Nad domácím zápasem proti Mochtínu se vznáší velký otazník



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - - P. Bulín [-] , M. Kůsa [-] (70. M. Zeman [-] ) , M. Řenč [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Bulín [-] , T. Běhounek [-] , M. Chvosta [-] , P. Koča [-] (57. M. Pánek [-] )

TJ Žichovice
S. Klas [-] - P. Bala [-] , O. Chalupa [-] , I. Butnaru [-] , V. Hanzlík [-] , P. Bláha [-] (72. R. Ptáček [-] ) , P. Rojík [-] , D. Staněk [-] , L. Mourek [-] , R. Beneš [-] , L. Černý [-]

ŽK: 23. T. Běhounek , 85. M. Chvosta - 18. P. Rojík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Valenta Martin - SCHVEINERT Radek, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma velmi silní.