2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas tohoto víkendu se také neobešel bez penalt


Branky


10

Jako poslední zápas tohoto kola přijeli do Staňkova hráči z Košutky. Přestože oba týmy nastoupili ve výrazně jiných sestavách než v podzimním plzeňském duelu, zápas nakonec paradoxně skončil stejně jako na podzim remízou a ziskem 2. bonusového bodu domácího týmu v penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Vlivem počasí zápas nebyl příliš o fotbale. Od začátku  to byl boj, ve kterém měl vždy výhodu tým, který hrál po větru. V prvním poločase si Staňkov vytvořil dvě vyložené gólové příležitosti, které bohužel  Josef Vrba a Tomáš Tlustý neproměnili. Ale i Košutka v prvním poločase ukázala, že chtějí hrát fotbal a zahrozila především po několika standardních situacích a centrech ze strany. Všechny brankové příležitosti zůstaly nevyužity. Tím, že Staňkov hrál s větrem v zádech v prvním poločase a nezískal žádný náskok, bylo jasné , že to budou mít druhý poločas velmi těžké.

V druhém poločase se stav utkání 2x měnil.

Druhý poločas Staňkov tušil, že bude velmi složitý vzhledem k počasí a směru větru. To se také potvrdilo. Hrálo se více na polovině domácího týmu, přesto delší dobu bez vážnějších příležitostí. V 67 min. hráči Staňkova při vedení míče zbytečně ztratili míč a Košutka s protiútoku po pěkné kombinační akci udeřili a vstřelili důležitý první gól. Branku vstřelil Jaroslav Blažejovský. V této chvíli se ale ukázala síla domácího mužstva, které se dokáže v této sezóně s nepříznivým stavem poprat a to se potvrdilo i v tomto zápase. Hru ve středu zálohy oživil střídající Vojtěch Mifek. Vyrovnání nakonec přišlo v 81 min. po pěkné akci a střele Jakuba Šimůnka, která možná i díky větru zaplavala a skončila pod břevnem branky hostů.

Zasloužená remíza, rozhodnout musely penalty

 V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Staňkova především díky vynikajícím zákrokům brankáře Ladislava Janskýho a získali tak cenný druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič (Trenér): Kvalitu utkání bohužel výrazně ovlivnilo nepříznivé počasí (především vítr na hranici regulérnosti). Díky tomu utkání nebylo příliš o fotbale, chyběla přesnost, byl to boj nejen mezi soupeři, ale i s větrem. Dnes mi však na našem výkonu chyběl větší náboj, aktivita a přesnost. Snad to příště i za příznivějšího počasí bude lepší. Za vstřelený gól i některé akce si zaslouží pochvalu záložník Šimůnek. Naši hru oživil v druhém poločase i střídající Mifek.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Šimůnek [-] , J. Vrba [-] , P. Gust [-] , J. Kubina [-] , D. Drudík [-] , O. Hrdina [-] (76. V. Mifek [-] ) , F. Dolejš [-] , V. Záhoř [-] , T. Tlustý [-] , V. Voves [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Nedvěd [-] , F. Řežábek [-] , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] (46. T. Pekník [-] ) , J. Blažejovský [-] , D. Triner [-] (82. J. Chabr [-] ) , Z. Rolko [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

ŽK: 35. M. Primas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠIŠKA Pavel, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích