2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až penaltový rozstřel určil vítěze zápasu


Branky


10

Na hřiště FK Horažďovic dorazili k prvnímu zápasu v jarní části  tým FC Rokycany, který se nachází na opačném konci tabulky. I přes nepřízeň počasí jsem mohli vidět bojovný fotbal plný branek, který se rozhodl až v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujali domácí po chytré střele Josefa Nauše

FC Rokycany měli vlažný vstup do utkání, čehož využil soupeř a skóre zápasu se měnilo hned v 6. minutě. Josef Nauš 1:0 poslal svůj tým do vedení chytrou střelou, kdy překvapil všechny, hlavně domácího brankáře Jakuba Šindeláře. Po první brance se Rokycany vzchopit a trošku potrápit soupeře. V průběh prvního poločasu jsme mohli vidět spoustu nepřesností na obou stranách, což zapříčinilo nevlídné počasí. Tesně před odchodem do šaten se podařilo srovnat. Přišla první větší chyba domácí obrany a tu Rokycany dokázali potrestat. Střelce vyrovnávací branky byl Jaroslav Šafář 1:1. Po brance již následoval hvizd rozhodčího a šlo se do šaten.

Do druhého poločasu vstoupili lépe Rokycany

Druhý poločas začal pro Horažďovice špatně. Po centru z levé strany si mezi stopery naběhl Patrik Pfeifer 2:1 a nikým neatakován hlavou skóroval. Vedení netrvalo dlouho. Kapitán Jiří Janouškovec 2:2 si navedl balon na svoji obávanou pravou nohu a z 25 metrů tvrdou a umístěnou střelou nedal golmanovi šanci. Zbytek zápasu jsme viděli celkem vyrovnané utkání, kdy oba dva týmy si ještě vytvořili šance na změnu stavu utkání. Týmy ale poadrželi dobré výkony obou brankářů a tak se utkání muselo rozhodnout až v penaltovém rozstřelu. 

1 bod navíc berou Rokycany

Penaltový rozstřel je vždy loterie pro oba dva týmy. Horažďovice se dostali pod tlak hned prvním pokutovým kopem, který nedokázali proměnit. Proto byli úspěšnější Rokycany a z Horažďovic odjeli s bodem navíc než soupeře.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř (Trenér): Utkání se hrálo ve vysokém tempu díky oběma týmům. Zápas nám ukázal že jsme schopni bojovat s každým družstvem a když se budeme vyvarovat chybám v obraně a zvýšíme produktivitu směrem vpřed můžeme pomýšlet i na vyšší bodové zisky.

FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Po celé utkání jsme byli aktivnější a útočnější tým, určitě jsme ztratili 1 bod, nastřelili jsme 3 x tyč, ale i za 2 body jsme pochopitelně rádi, s ohledem na to, jak jsme doslova těžce lepili sestavu golman Wolhmut musel hrát v obraně, mimochodem podal velmi dobrý výkon, pro zranění odstoupil Votava, který skončil v nemocnici, chyběl kapitán Sefzig, takže nakonec spokojenost každý bod je důležitý, s bojovností hráčů jsem spokojen, horší byla již kvalita předvedené hry, typické první utkání po zimní přípravě.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - J. Štěch [-] (78. J. Boček [-] ) , J. Janouškovec [-] , M. Forman [-] , V. Vrzal [-] , M. Greger [-] , J. Forman [-] , A. Vachuška [-] , T. Greger [-] , M. Šašek [-] (80. L. Mareš [-] ) , J. Nauš [-]

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - M. Votava [-] (36. J. Lev [-] ) , M. Wohlmuth [-] , M. Spěváček [-] , M. Veselý [-] , M. Kužma [-] (87. B. Vašíček [-] ) , P. Pfeifer [-] , L. Brož [-] , J. Šafár [-] , L. Kouřil [-] (46. K. Bouše [-] ) , V. Kopečný [-]

ŽK: 20. J. Forman , 90. L. Mareš - 40. L. Brož , 45. J. Šafár , 75. V. Kopečný .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů