Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 18:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkem 7 branek jsme mohli vidět v utkání St. Plzenec - Mochtín


Branky


10

V sobotu 9. března vstoupili do své jarní části týmy Starého Plzence a Mochtína. Utkání se odehrálo na hřišti s umělým povrchem na Sencu Doubravka. Po zápase plný branek se radoval tým hostů a zvítězil v poměru 4:3. Mochtín tak oplatil Plzenci porážku z úvodního kola loňského podzimu, kdy Plzenec porazil Mochtín 2:0. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu Plzenci totiž vyšel suprově začátek utkání

Domácí vstoupili velmi vydařeně do prvního jarního utkání. Hned ve 4 min., po faulu Tomáše Dolejše, jsme mohli vidět pokutový kop, který proměnil Jan Kucendörfer 1:0. Hráči Plzence dokázali využívat povětrnostních podmínek, kdy hráli s větrem v zádech a obrana se moc nedokázala z napětí vymanit. Což vyústilo v další dvě branky a to hned v úvodu zápasu. Nejdříve se v 15 min. trefil Petr Menšík 2:0 a hned minutu po oslavě této branky se mohli jít domácí radovat znovu. Brankouvou sít rozvlnil Tomáš Mašek 3:0. Lepší start do utkání si hráči Plzence přát nemohli. Přesto hráči Mochtín nehodili pušku do žita a ukázali vnitřní sílu a bojovnost. Ve 26. min. se dokázal prosadit Zbyněk Smolík 3:1 a dal tak naději hostujícímu týmu. Do konce poločasu se stav změnil ještě jednou. Ve 43 min. si nabíhá na centrovaný míč Pavel Staněk a hlavou přesně snižuje náskok domácích 3:2.  Za tohoto stavu se odešlo do kabin.

Hráči Mochtína zvládli lépe druhý poločas

Celý druhý poločas měl Mochtín lehce navrch nad soupeřem. Dokázal si vytvořit několik solidních příležtitostí ke vstřelení branky. Přesto po šancí Dolejše, Kapusty a Šafránka zůstal stav neměný. V 57 min. se po dorážce Matěje Kapusty podařilo hostům srovnat stav utkání na 3:3. Tento stav zůstal až do 86 min., kdy se podařilo Zbyňkovi Smolíkovi rozvlnit síť podruhé 3:4. Tato branka padla přímo z rohového kopu. Domácí se jíž na odpověď na tuto branku nezmohli a tak všechny 3 body bere Mochtín, který dokázal stáhnout 3 brankový manko.

Zdroj: http://www.tjmochtin.cz



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - M. Pícka [-] , R. Vávro [-] (80. M. Ulč [-] ) , J. Kuncendörfer [-] , J. Will [-] , T. Mašek [-] , M. Košťál [-] , P. Menšík [-] , V. Brejcha [-] (46. L. Zelinka [-] ) , P. Brejcha [-] , T. Pata [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , M. Kapusta [-] (89. P. Švátora [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] (77. S. Strejc [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 36. T. Pata , 38. P. Brejcha , 62. P. Menšík , 76. J. Will , 81. M. Pícka - 23. J. Bejvl , 36. J. Dolejš , 62. D. Gajdušek .
Místo: Senco Doubravka. Počet diváků: 10. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LIŠKUTÍN Antonín, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích