1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice si odváží všechny body ze Žichovic


Branky


10

K prvnímu jarnímu utkání se dostali i hráči žichovic a Svéradic. Domácí do druhé poloviny soutěže nevstoupili moc dobře a všechny tři body si odvezli Svéradice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zradila nás koncovka zní ze Žichovic

Vstuo do utkání měli domácí celkem dobrý. Po většinu času byli na míči a měli tím pádem i více ze hry. Největší rezervu cítí trenér v proměňování vyložených šancí. S tímto problémem se však nepotýkali hosté. Ve 39 min. se dokázal prosadit Roman Kába 0:1 a poslal svůj tým do vedení. Tato branka hodně ovlivnila hru domácích. Do konce poločasu se nic dalšího nestalo, tak trenéři mohli připravit na poločasové proslovy v kabině a nastínit hráčům, co je potřeba změnit.

Žichovice vsadili na ofenzívu

Do druhé poločasu vsadil trenér Žichovic na větší ofenzívu a tím pádem i touhu po vstřelení branky. Místy měli domácí skoro až drtící převahu. Což se podařilo v 67 min. proměnit ve vstřelenou branku. Míč dostal na své kopačky Jakub Krýsl a nemílil se 1:1. Tento tlak stále trval i v následujících minutách. Druhá branka však přes celou řadu šancí nepřišla. V poslední minutě Žichovice vytrestal zkušený hráč Vlastimil Beránek.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Tomáš Čakrt (Trenér): Do začátku jara jsme jsme neodstartovali dobře. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, ale zradilo nás proměňování šancí. V naší základní sestavě od začátku nastoupil mladík Michal Mareš a počínal si na hřišti velice dobře. O víkendu jedeme do Kralovic a musíme bodovat.




Sestavy


TJ Žichovice
S. Klas [-] - M. Mareš [-] (46. O. Musil [-] ) , I. Butnaru [-] , O. Chalupa [-] , J. Krýsl [-] , D. Šuba [-] (50. V. Jech [-] ) , P. Rojík [-] (66. D. Šperl [-] ) , L. Černý [-] , R. Beneš [-] , D. Staněk [-] , L. Mourek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , M. Doležal [-] (77. J. Makovec [-] ) , V. Brůha [-] , E. Bouše [-] , D. Klas [-] (69. F. Nováček [-] ) , V. Beránek [-] , R. Kába [-] , J. Vonášek [-] , A. Vachuška [-] (90. P. Chládek [-] )

ŽK: 38. D. Staněk , 47. D. Šuba , 56. I. Butnaru - 21. M. Chaloupka .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - MAREK Pavel, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích