J. Brož 27. (p.)
1:2p.
(1:0)
64. J. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby se rozhodovalo až v penaltách.


Branky


27. J. Brož (p.) - 64. J. Vlk
10

Jelikož celý víkend nebylo ideální počasí pro fotbal, tak i tento zápas nebyl vyjímkou. Zápas doprovázel déšť i vítr. Proto se odehrál svižný a bojovný fotbal na hřišti s UMT v Žihli a o potřebný náboj v utkání nebylo nouze. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Královic a mohou si tedy připsat o bod víc než soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoustu šancí na obou stranách, ale síť rozvlnila až penalta

První poločas byl plný šancí a to na obou stranách. Hráči domácí Žihle se trápili především ve finální fázi útoku a v koncovce. Na druhé straně Kralovice hrozili spíše ze standardních situací a udrželi několikrát Žihli pod nepříjemným tlakem. Ve 27 min. se diváci konečně dočkali a mohli vidět první branku utkání. Penaltu, nařízenou po faulu na Jana Bulína, proměnil Jiří Brož 1:0. Do konce poločasu se pak nic vážnějšího nestalo a týmy tak odešli do kabin.

Druhá penalta v zápase zůstala neproměněna

Ihned po poločasové přestávce jsme se vrhli do druhé poloviny zápasu. A tu zahájili lépe hosté. Vytvořili si několik slibných příležitostí ke korigování stavu utkání. Tlak Kralovic vyústil v pokutový kop a tedy velkou příležitost srovnat stav utkání. Hráč Jan Lavička bohužel pokutový kop neproměnil, brankář míč vyrazil a následná dorážka skončila nad brankou a tak stav se prozatím neměnil. V následujících chvílích mohla Žihle navýšit svoje vedení, ale nestalo se tak. Naopak se Kralovice dočkali srovnání. V 64 min. zahrávali Kralovice standardní situaci. Tato situace byla rozehrána přímo na branku přes schrumáž hráčů. Střelu vyrazil brankář Jiří Bláha před sebe a Jakub Vlk to měl jednoduché a srovnal na 1:1. Kralovice s měli ještě pár náznaků do nadějných protiútoků, které nedotáhli do vyložené šance. V poslední dvacetiminutovce převzali iniciativu domácí hráči, ale i přes mnoho standardních situací se do vyložené šance nedostali a tak o vítězi museli rozhodnout penalty.

 

V penaltách byli více úspěšnější hráči Kralovic

Tlak, který je valen na jednotlivé střelce, lépe unesli hráči Kralovic a dokázali tak Žihli překonat v penaltovém rozstřelu a tak bod navíc si odváží z těžkého utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský (Trenér): Po počátečním oťukávání začalo utkání nabírat potřebné tempo a bojovnost hodné derby. Kralovice mají velice kvalitní tým s několika na tuto soutěž nadstandardními hráči, ale i přesto jsme chtěli zvítězit. V 1. půli jsme hosty pustili asi jen do dvou nebezpečných situací, díky našemu včasnému napadání ve středu hřiště. Po přestávce se hosté snažili o vyrovnání a vytvořili si mírnou územní převahu. Po neproměněné penaltě hostů jsme se mohli dostat do 2 gólového vedení , ale bohužel se potvrdilo pravidlo nedáš -dostaneš a hosté po SS vyrovnali. Posledních 20. minut jsme se snažili utkání dovézt do vítězného konce, ale bohužel jsme se ani z mnoha SS neprosadili. Ke spokojenosti mě chybělo více náběhových situací v ofenzivní činnosti a dotažení některých z mnoha SS do gólového konce. Jinak jsem z našeho výkonu celkem spokojen, k úplné spokojenosti chyběly 3 body.

TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele (Hrající trenér): Penalty už jsou i o štěstí, které nám zrovna přálo a vezeme si 2 body. Měli jsme určitě proměnit hned první šanci a tým Žihle více otevřít hru. To se nepovedlo a nebylo to moc o fotbale, ale bojovnosti. Jsme moc rádi za 2 body na půdě kde se nevyhrává. Hráče zápasu by nebylo fér hodnotit, jsme moc rádi, že i dorostenci, které jsme nasadili byli platní a hrozící hráči a všichni to odbojovali, jak měli. Hráč zápasu je tým.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] (58. J. Najmon [-] ) , J. Havelka [-] , J. Hájek [-] , T. Krofta [-] (65. M. Kaľata [-] ) , L. Milan [-] (76. M. Romanovskyy [-] ) , Z. Vukliševič [-] , T. Buchta [-] , R. Otcovský [-] , J. Bulín [-] , T. Přibyl [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - - P. Bulín [-] (66. O. Růžek [-] ) , M. Řenč [-] (75. M. Pánek [-] ) , P. Koča [-] (66. P. Gažák [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , M. Bulín [-] , T. Běhounek [-] , M. Chvosta [-] , M. Kulhánek [-] (46. L. Sládek [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 23. J. Hájek , 39. J. Havelka , 65. J. Bláha - 26. P. Bulín , 43. D. Hyneš , 50. J. Vlk , 68. M. Bulín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KŘÍŽ Lukáš, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích