0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 11:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První jarní zápas vyšel lépe týmu Černic


Branky


10

První zápas v jarní části mají za sebou celek z Meclova, který na svém hřišti přivítal Plzeňské Černice. Utkání bylo lehce ovlivněno počasím, kdy utkání doprovázel silný vítr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov měl více ze hry, ale branku nedal

Průběh prvního poločasu chvilkami připomínal spíše boj. Domácí hráli po větru a měli tím pádem lehce navrh před Černicemi. Snad jedinou větší příležitost si vytvořil Cizikov, který běžel nebráněný na branku soupeře, ale v poslední chvíli se rozhodl pro přihrávku, kterou soupeř zachytil. Proto se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Po poločase zvýšili Černice obrátky

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Svojí aktivní hrou zatlačili domácí a zakládali útoky přes rychlá křídla a vytvářeli si tak spoustu brankový příležitostí. Úvodní tlak ihned vyústil v první branku, kdy ve 48 min. se za hosty trefil Jan Mastný 0:1. Meclov moc se do šancí nedostával. Za 10 min se skóre opět měnilo. Petr Pechek 0:2 dokázali prostřelit domácího brankáře po druhé. Jediná šance Meclova v tomto poločase byla penalta, kterou Němec neproměnil. A tak se Černice mohli těšit z cenného skalpu, kdy berou všechny 3 body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Milan Obdržálek (Trenér): Tým Černic byl určitě lepším týmem, řekl bych, že vyhráli především lepší fyzickou připravenosti! Debaklu Meclova zabránil brankář Regenda, který zlikvidoval několik vyložených šanci soupeře.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Na první kolo velmi kvalitní utkání od obou mužstev i přes silný vítr. Dařilo se nám narušovat útoky domácích, které jsme až na pár vyjímek do šancí příliš nepouštěli. Nám se dařilo hrát dobře kombinačně do útoku a zaslouženě proměnili dvě akce.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Tolar [-] , M. Nidl [-] (69. V. Svoboda [-] ) , F. Němec [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubica [-] (84. T. Topinka [-] ) , J. Klíma [-] , O. Jireček [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , M. Kubík [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Trnka [-] , F. Švejda [-] , P. Mlnařík [-] - M. Vít [-] , J. Mastný [-] (88. M. Chvojka [-] ) , P. Pechek [-] - T. Hrach [-] - M. Pinc [-] , J. Müller [-] , M. Hohlberger [-] (85. P. Toman [-] )

ŽK: 71. M. Kubica - 7. J. Mastný , 19. P. Pechek , 68. Z. Daněk ml. , 75. M. Vít .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koura Radim - BRŮHA Radek, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích