Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládli lépe domácí


Branky


1. J. Pfeifer , 2. F. Copák , 33. L. Leitl (p.) , 44. F. Copák , 79. M. Wolf , 88. J. Minařík - 29. O. Pavlas , 41. P. Demjan , 76. T. Vejvoda , 77. G. Lanfranchi
18

Zápas mezi Tlumačovem a Stříbrem měl snad vše, co si divák může přát - góly, vyhrocené okamžiky a v neposlední řadě i červenou kartu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minuty hrůzy pro hosty

Úvod zápasu zastihl Stříbro nejspíše ještě v šatně, jelikož ve 2. minutě už Tlumačov vedl 2:0 po brankách Pfeifra a Copáka.

Až tato facka Stříbro probrala a Baník se vydal na stíhací jízdu.

Ve 29. minutě hosté snížili, prosadil se Pavlas a bylo to jen o gól.

Sudí Mazanec ale o pár chvil později utlumil snahu Stříbra o rychlé vyrovnání a odpískal pokutový kop pro Tlumačov. K tomu se postavil Leitl a bezpečně proměnil.

Na tuto branku se podařilo Baníku opět zareagovat, o což se postaral Demjan pěknou střelou.

Poslední slovo měli ale opět domácí, konkrétně Copák, který minutu před poločasovým hvizdem zvýšil na 4:2.

 

 

 

V závěru rozhodl Wolf

I ve druhém poločase pokračovala urputná bitva a hráči obou celků si nedali nic zadarmo. Výsledkem toho bylo velké množství žlutých karet, převážně na straně Stříbra.

V 76., respektive 77. minutě dokázali hosté dvěmi góly po sobě srovnat na 4:4. Mezi střelce se zapsal Lanfranchi a Vejvoda.

Dvě minuty poté ale přišla pro Baník ledová sprcha, z rychlého brejku totiž vstřelil na 5:4 pro Tlumačov Wolf.

Naděje Stříbra o další vyrovnání skóre utnul Minařík, který dvě minuty před koncem vyslal na gólmana Hrušku utěšenou ránu a ta zapadla až do brány.

Závěr nabídl měnší potyčky a příliv žlutých karet, na což doplaltil Demjan, který inkasoval v 90. minutě druhou žlutou a následně i červenou kartu a musel do kabin o něco dříve.

Velice pohledné utkání tak zvládl lépe Tlumačov a zvítězil poměrem 6:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Michal Frček, hráč domácích: Zápas se Stříbrem bych hodnotil pro nás jako "SUPER ZÁPAS". Super počasí, super návstěva, super soupeř a hlavně super výsledek. Zápas se vyvíjel pro nás až velmi příznivě, kdy jsme po důrazných akcích vedli ve 3. minutě o 2 góly. Soupeř, ale nesložil zbraně a začal hrát velice aktivně. Musím uznat, že Stříbro bylo herně asi nejlepším týmem, který jsme doma na jaře přivítali. Hra byla otevřená na obou stranách a po vyrovnání na 4:4 bylo, jak na hřišti, tak v obecenstvu velmi živo. Nakonec jsme zápas rozhodli 2 krásnými brankami. Stříbro bude příští rok velmi nadprůměrným týmem přeboru, pokud si to nastaví správně i po taktické a mentální stránce.

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostí: Nevyšel nám vstup do zápasu. Ve druhé minutě. prohravát 2:0 není úplně dobrý začátek. Nutno podotknout, že 4 góly jsme Tlumačovu darovali sami. Když se nám podaří srovnat, tak opět propadneme v obraně a inkasujem.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] (90. T. Čadek [-] ) , K. Hamor [-] (60. M. Frček [-] ) , J. Pfeifer [-] , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (87. J. Brichcín [-] ) , M. Tesař [-] , L. Leitl [-] (84. L. Svoboda [-] )

TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - T. Florus [-] , R. Dyk [-] , O. Pavlas [-] , T. Bůžek [-] (60. P. Šmídl [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , D. Tůma [-] (74. T. Mráček [-] ) , G. Lanfranchi [-] , P. Demjan [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 49. L. Leitl , 58. F. Copák , 89. L. Hruška - 8. R. Hřebík , 32. T. Bůžek , 38. P. Demjan , 50. T. Vejvoda , 50. G. Lanfranchi , 83. P. Šmídl , 88. O. Pavlas . ČK: 90. P. Demjan .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Mazanec Marek - BÍNA Roman, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza