2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čupalka vystřelil body Rapidu


Branky


18

Nepříliš pohledné utkání nakonec rozhodl domácí kapitán..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křeč z obou stran

První polovina zápasu mezi Rapidem a Luby byla velice nervózní. Ani jednomu z týmů se přiliš nedařilo a pohledných akcí bylo pramálo.

Kolem 30. minuty se Luby dostaly do mírného tlaku díky sérii rohových kopů. Ty si však obrana plzeňského celku společně s gólmanem Liškou pohlídala.

Ve 36. minutě se skóre přeci jen změnilo a byli to domácí, kdo udeřil. Po rychlém brejku si Čupalka navedl  míč na střelu, kterou zakroutil za bezmocného Hromadu a domácí tak vedli 1:0.

 

Pivoňkovo snížení přišlo pozdě

Ve druhém dějství byl obraz hry stejný, hrálo se po vápna obou týmů a dobře bránící obrany nechtěly připustit změnu skóre.

Rapid se v 60. minutě dostal do dvoubrankového vedení po pěkné akci, vedoucí po ose Matějka - Harmady - Čupalka a poslední jmenovaný vstřelil svůj druhý gól v zápase.

V 72. minutě se navíc domácí dožadovali pokutového kopu za faul na jednoho z jejich hráčů, který však odpískán nebyl. Luby se vydaly do protiútoku a odměnou jim byla branka, o kterou se postaral Michal Pivoňka.

Zbytek zápasu si nicméně Rapid pohlídal a zvítězil 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Dan Matějka, hráč domácích: Nebyl to pěkný zápas, ani výkon, spíše křeč. Vzhledem k vývoji v tabulce jsme potřebovali nutně vyhrát a to se nakonec povedlo. U tohohle zápasu možná opravdu dobře, že se historie neptá jak.

TJ Start Luby
Jan Voráč, hráč hostí: Zápas s Rapidem byl vyrovnaný. Řekl bych, že ani jeden tým nepodal dobrý výkon, soupeř byl však v obraně důraznější a do šancí nás nepouštěl. Po dvou brejcích nás pak popravil domácí kapitán Čupalka



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - T. Do [-] (79. P. Filipčík [-] ) , M. Gesl [-] , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , L. Hajšman [-] , D. Tarhaj [-] , J. Buček [-] , J. Šindelář [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - A. Čížek [-] , M. Hora [-] (52. M. Pivoňka [-] ) , T. Bureš [-] , T. Votava [-] (70. J. Štastný [-] ) , J. Holý [-] , M. Šůs [-] , M. Vejskal [-] , V. Koželuh [-] , M. Sysel [-] (78. L. Janda [-] ) , K. Křížek [-]

ŽK: 89. M. Čupalka - 58. V. Koželuh .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Ruda Daniel - KŘÍŽ Lukáš, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů