2:1
(0:0)
73. I. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlasova paráda rozhodla


Branky


59. P. Šmídl , 84. O. Pavlas - 73. I. Varga
24

Stříbro bodovalo potřetí v řadě. Tentokráte přehrálo Nýrsko poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Zápas byl od úvodu poměrně vyrovnaný, na malé stříbrské umělce docházelo k velkému množství soubojů a první minuty nabídly spíše náznaky, než opravdovou šanci.

Jako první zahrozili domácí, kteří získávali s postupem času mírnou převahu. Lanfranchi přešel přes dva protihráče a výživnou ranou protáhl Moravce v bráně hostí.

Brankář Nýrska musel zasahovat ještě několikrát, proti střele Šmídla a velmi aktivního Lanfranchiho se však vytáhl a zůstal nepřekonán.

První dějství skončilo výsledkem 0:0 a početná divácká kulisa byla zvědava, zda domácí konečně prolomí střeleckou smůlu.

 

Stříbro v závěru rozhodlo

Do druhé půle vstoupili mnohem lépe hráči Nýrska. Začala se jim dařit kombinace a poměrně snadno se dostávali k bezprostřednímu ohrožení branky gólmana Dolejše.

Bylo to ale Stříbro, které dosáhlo první vytoužené branky. V 59. minutě jeden z hostujících hráčů namazal Lanfranchimu, který přesnou přihrávkou vyslal Šmídla a ten Moravce tvrdou ranou překonal.

Kdo by čekal, že tento gól odhodlání Nýrska zlomí, byl na omylu. Hosté zatlačili svého soupeře ještě víc a vypracovali si velké množství gólovek. Po jednom centrovaném balónu trefil jeden z hráčů Okuly břevno stříbrské svatyně.

V 73. minutě se hosté konečně dočkali. Centrovaný balón z pravé strany propadl ve vápně až k Vargovi, který měl už snadnou úlohu a nedal Dolejšovi šanci.

Když už to vypadalo, že se rozhodne až v pokutových kopech, dostalo Stříbro jedinečnou šanci v podobě přímého kopu těsně za velkým vápnem. K míči se postavil stoper Pavlas a vymetl šibenici hostující branky.

Nýrsko poté zkusilo svého soka zatlačit, domácí si výsledek však zkušeně pohlídali a dočkali se tak dalšího vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jiří Kertis, vedoucí domácích: Od úvodních minut jsme šli odvážně za vítězstvím. Byli jsme aktivnější a vytvořili si hodně šancí, žádnou jsme však neproměnili. Druhou půli byli lepší hosté, branku se však podařilo vstřelit po brejku Šmídlovi. Nýrsko nás poté zatlačilo a po zásluze vyrovnalo. Pár minut před koncem se k exekuci přímého kopu postavil Ondra Pavlas a nechytatelnou střelou překonal Moravce. Získali jsme tak velmi důležité tři body a můžeme se připravit na dalšího soupeře, kterým bude Chotíkov.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostí: Bojovný zapas na umělce bohužel vyzněl lépe pro domácí, kteří vytěžili z našich dvou chyb dvě branky. My musíme zvednout hlavy a vzít si z teto prohry ponaučení.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - O. Pavlas [-] , P. Šmídl [-] , T. Florus [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] , D. Tůma [-] (83. T. Mráček [-] ) , G. Lanfranchi [-] (89. D. Žíla [-] ) , A. Mikulovský [-] , R. Hřebík [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Lucák [-] , A. Antonovics [-] (52. M. Trumpeš [-] ) , I. György [-] (66. M. Bastl [-] ) , T. György [-] , I. Varga [-] , P. Výtisk [-] (89. J. Pavlík [-] ) , J. Čanecký [-] (85. T. Rubáš [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , M. Brož [-] , D. Kotlan [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích