3:2
(2:0)
53. M. Pivoňka
66. D. Král (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč rozhodla v závěru


Branky


25. O. Mašek , 38. V. Tobrman , 79. O. Mašek - 53. M. Pivoňka , 66. D. Král (vl.)
22

Utkání mezi Zručí a Luby rozhodl dvěma brankami Ondřej Mašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby dvakrát kapitulovaly

Do Zruče přijel v rámci 17. kola tým Lub, který chtěl navázat na bodový zisk z minulého týdne, kdy obral Chotíkov.

První půli měli ale v režii domácí, když se po dlouhých autových vhazováních za obranu Lub prosadil nejprve Mašek a po něm i Tobrman.

Domácí si po zbytek prvního dějství výsledek  pohlídali a odcházeli do kabin spokojenější.

 

 

Vlastní gól dal hostům naději

Ve druhé půli  se hra hostů zlepšila a po zásluze se jim podařilo srovnat.

Nejprve se v 53. minutě prosadil mladík Matěj Pivoňka, který překonal Zacha pěknou střelou, která se odrazila o brankovou konstrukci. O deset minut později si navíc zručský Král nešťastně srazil balón do vlastní brány a rázem to bylo 2:2.

Poslední slovo měla ale Zruč, konkrétně opět Mašek, který využil krásného centru Knakala a hlavou poslal Zruč do vedení 3:2.

Na tuto branku už Luby odpovědět nedokázaly a tentokráte odjíždí bez bodu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: Po úspěšném utkání v Horní Bříze jsme chtěli body potvrdit i doma, což se nám s menšími komplikacemi nakonec podařilo. Do zápasu nemohl nastoupit Ferenc Róth, v zápase béčka se zranil Tomáš Valenta, nemocný byl Korous, a tak jsme na lavičku povolali i ne zcela uzdravené hráče a Honzu Trnku. Na umělce to nebývá většinou v mistrovských zápasech jednoduché, a to se potvrdilo, i když první poločas jsme zvládli poměrně dobře. Využili jsme přednosti Martina Knakala, a po jeho dlouhých autech se trefili Mašek a Tobrman. Do šatny jsme o poločase odcházeli spokojení. V kabině jsme si sice říkali, že nic nemůžeme podcenit, přesto jsme soupeře z Lub pustili zpět do zápasu. Po samostatném úniku v úvodu se nejprve neprosadil Hucl, potom jsme ale chybovali před naším vápnem a hosté pěknou střelou o tyč snížili. To je patřičně vyhecovalo a začali být všude o něco rychlejší a důraznější. Zanedlouho bylo srovnáno, když si David Král trochu nešťastně srazil centr do vlastní branky. Naštěstí si Knakal připsal i třetí asistenci, tentokrát krásně nacentroval a hlavou se podruhé prosadil Ondra Mašek. Korunovat zápas mohl střídající Jan Trnka krásný centr Fryčka však do branky nedostal. Po zápase jsem si hned vzpomněl, jak smolně jsme prohráli na podzim v Lubech, ve finále je tak výsledek spravedlivý

TJ Start Luby
Jan Voráč, kapitán hostí: V prvním poločase jsme dostali 2 totožné góly z autového vhazování, kdy nám propadl balón a domácí naše chyby potrestali. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe a v 65. jsme srovnali na 2:2. Poté jsme se ale klasicky zatáhli a nechali hrát soupeře. Ten toho využil a deset minut před koncem dal rozhodující branku.



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - A. Král [-] - L. Husník [-] (64. M. Fryček [-] ) , M. Lang [-] , D. Král [-] , O. Mašek [-] (87. J. Trnka [-] ) , P. Hucl [-] (74. M. Pechman [-] ) , M. Knakal [-] , V. Pavel [-] , V. Tobrman [-] , F. Korelus [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] , A. Čížek [-] , J. Nešpor [-] - J. Voráč [-] , M. Havlovic [-] (64. T. Blohmann [-] ) , V. Mańas [-] , J. Holý [-] , T. Votava [-] - M. Hora [-] (27. J. Rašek [-] ) , M. Pivoňka [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - DUSPIVA Václav, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Dominik Tůma
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích