0:1
(0:1)
45. I. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastný gól rozhodl ve prospěch Okuly


Branky


45. I. Varga
18

Zápas mezi Vejprnicemi a Nýrskem skončil nejtěsnějším rozdílem..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsku pomohla šťastná branka

V rámci 16. kola KP se domácí Vejprnice utkaly s Okulou Nýrsko. Lepší tabulkové postavení měli domácí a tak se dali považovat za mírného favorita.

Prvních patnáct minut však patřilo hostujícímu celku, který si vytvořil několik slibných příležitostí. Gólman Faltus si s nimi ale dokázal poradit a držel svůj tým ve hře.

Vejprnice se po přežitých šancích osmělily a postupně začaly přebírat iniciativu hry. Stejně jako soupeř se dostali do pár "gólovek", Moravec ale, stejně jako předtím Faltus, prokázal své kvality.

Když už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, dostal brankář Vejprnic zpětnou přihrávku od jednoho ze spoluhráčů, která mu smolně přeskočila nohu a Varga měl už jednoduchou práci.

 

Hosté si výsledek pohlídali

Vejprnice se v druhém dějství hnaly za vyrovnáním od první minuty. Hosté však obětavě bránili a navíc se dostávali do rychlých brejků.

Nýrsku zatrnulo po dvou závarech před gólmanem Moravcem, kdy se míč nebezpečně odrážel ve vápně, ani v jednom z případů však nepřešel brankovou čáru.

Hosté si tak odváží velice cenné tři body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Tuto prohru bych zařadil do kategorie nešťastných. Utkání bylo vyrovnané, bohužel ho rozhodla jediná, pro nás velice smolná branka.

FK Okula Nýrsko
Tomáš Gÿorgy, kapitán hostí: Pro nás dobré 3 body, hlavně s nulou vzadu. Na začátku jsme domácí překvapili výbornou hrou po stranách a byla jen škoda, ze jsme z toho nedali žádný gól. Pak se hra vyrovnala, my však do poločasu vstřelili velmi šťastný gól a i přes závěrečný tlak domácích jsme si vítězství pohlídali.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - Š. Havránek [-] (71. M. Hájek [-] ) , L. Paul [-] , L. Rauch [-] , D. Král [-] (73. P. Bárta [-] ) , A. Kolář [-] , D. Svoboda [-] , P. Davídek [-] (63. A. Heller [-] ) , F. Krejčí [-] , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - I. György [-] (75. M. Trumpeš [-] ) , M. Lucák [-] (87. J. Pavlík [-] ) , I. Varga [-] (80. M. Valenta [-] ) , T. György [-] , P. Výtisk [-] (92. M. Bastl [-] ) , A. Antonovics [-] (65. T. Rubáš [-] ) , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , M. Brož [-] , D. Kotlan [-]

ŽK: 69. D. Svoboda , 85. Š. Havránek , 86. A. Kolář - 15. M. Lucák , 22. T. György , 67. D. Kotlan , 77. T. Rubáš , 87. M. Trumpeš , 92. M. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Žíla

Expert: Jakub Šroubek, hráč Tj Sokol Lhota
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, který ale těsně vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích