J. Voráč 66. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov padl po penaltách


Branky


66. J. Voráč (p.) - 52. J. Kluska ml.
18

Překvapení se zrodilo v Lubech, kde domácí porazili silný Chotíkov 2:1 po penaltách..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Po zimní pauze se v prvním ostrém utkání potkaly týmy Lub a Chotíkova. Chotíkovu se v této sezóně zatím daří a drží se v popředí tabulky. Zato domácí celek okupuje spodní patra tabulky a podzim se mu výsledkově nevyvedl.

Hosté měli od úvodu více ze hry a vytvořili si několik slibných příležitostí. Obrana domácích spolu s gólmanem Hromadou a kapitánem Vejskalem, který se vrátil po zranění, však odolávala.

Po pětačtyřiceti minutách tak na tabuli svítilo skóre 0:0.

 

 

Penalta znamenala vyrovnání

Do druhé půle šli hosté s tím, že chtějí co nejrychleji vsítit branku. To se jim podařilo, konkrétně Kluskovi v 52. minutě.

Po úvodní brance však Chotíkov nepochopitelně přestal hrát a za jeho bohorovný přístup byl potrestán v 66. minutě, když byla odpískána penalta pro Luby.

Tu bezpečně proměnil Voráč a vyrovnal tak na 1:1.

Zbytek utkání už se spíše jen tak dohrával, mnoho fotbalové krásy nepřinesl a oba týmy jakoby se už viděly u pokutových kopů.

 

Bod navíc získaly Luby

Pokutové kopy vyzněly lépe pro celek domácích a jen se potvrdilo, že Chotíkov v této disciplíně nevyniká. Velmi cenný bod navíc si tak připsaly do tabulky Luby.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Jan Voráč, hráč domácích: Po zimní pauze se nám do sestavy vrátilo pár hráčů po dlouhodobém zranění, v čele s naším kapitánem Vejskalem a bylo to znát. Zápas byl celkem opatrný z obou stran a v poločase to vypadalo, že kdo dá první gol, tak vyhraje. To se povedlo soupeři z rohového kopu, my jsme naštěstí rychle srovnali z penalty. Další gol už nepadl a tak bod navíc z penaltového rozstřelu bereme my, poté co jsme proměnili všechny penalty, zatímco soupeř v jedné serii trefil pouze břevno.

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostí: V tomto zápase jsme byli lepším celkem, bohužel jsme nedokázali vstřelit více než gól a soupeř srovnal ze sporné penalty. Pokutové kopy nejsou naše silná stránka a tak jsme získali pouze bod, což vnímám určitě jako ztrátu. prais a míka velmi dobrý



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] , M. Vejskal [-] , J. Nešpor [-] , A. Čížek [-] (84. T. Bureš [-] ) - T. Votava [-] (48. J. Holý [-] ) , J. Cole [-] , V. Koželuh [-] , J. Voráč [-] - K. Šleis [-] (56. M. Hora [-] ) , M. Pivoňka [-]

FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - P. Černý [-] , D. Chotěborský [-] , J. Kluska ml. [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] (84. J. Bachroň [-] ) , M. Míka [-] , M. Prais [-] , K. Rozboud [-] , J. Šulan [-] (71. O. Vodička [-] ) , B. Buchta [-] (84. M. Šlajs [-] )

ŽK: 68. A. Čížek , 75. M. Hora , 82. V. Koželuh - 67. K. Rozboud , 67. B. Buchta , 86. P. Černý .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: LEGO Jan - ŠIMEK František, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Jakub Šroubek, hráč Tj Sokol Lhota
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že trenér Nykles svůj tým dobře připraví a Chotíkov jasně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích