Rezerva Křoví otočila zápas s Křižanovem


Branky


10

Report zaslal Jiří Chlup. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do zápasu naši hráči nastoupili velmi špatně a soupeř trestal naše chyby, protože jsme neuhlídali nejlepšího střelce Burian M., který nám hned ze začátku v 9. a 13. minutě vstřelil dva góly. Hned po druhé brance jsme zareagovali a prohodili hráče v obraně a vyplatilo se nám to. Obrana začala hrát tak, jak jsme zvyklí. Otevřeli jsme hru a začali jsme hrát fotbal, což se nám vyplatilo. První gól přišel po pěkné přímočaré akci a zakončení Lukáše Koudelky. Hned na to jsme soupeře zatlačili na jeho půlku a z rohového kopu  ve 31. minutě, který propadl malým vápnem zavěsil do branky Ondřej Plechatý. Najednou jsme si vytvářeli gólové šance, které zlikvidoval vynikající brankář Jakub Stupka, který chytá i za Áčko Křižanova. Ve 43. minutě se nám podařilo dat branku díky Lukášovi Koudelkovi.

Domácí si vedení pohlídali

O přestávce jsme si řekli, že nesmíme zaspat začátek a pokusit se přidat branky, což se nám nepovedlo, protože jsme nebyli schopni dávat 100 % šance do prázdné branky. Soupeř v druhém poločase odešel fyzicky a nepustili jsme ho za půlku. Až v posledních minutách zahrozil z rohových kopů, které jsme si pohlídali a dovedli jsme zápas do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Jiří Chlup: Vítězství mohlo být o hodně vyšší, ale trápí nás neproměňování 100 % šancí. Pevně věřím, že se to zlepší a začneme je proměňovat. Na trénincích se na tyto nedostatky více zaměříme a do příštího zápasu, který bude hodně těžký doma s vedoucím týmem Rudolcem se nám tým povede namotivovat a zvítězíme.




Počet diváků: 87. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - BARTOŠEK Petr (N), BAJER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2019 18:31
Hodnocení zápasu
22. 4. 2019 20:21
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích