1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek prohrál a sestupuje


Branky


26

Strážek prohrál doma s Pohledcem a sestupuje do čtvrté třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Ve 25. kole III. třídy sehrál Strážek existenční utkání s Pohledcem a věděl, že v případě prohry se mu přiblíží pád do pralesní ligy. A domácí vlétli na svého soupeře jak se patří a ve 3. minutě rozjásal šedesát přítomných divákú Patrik Kupský - 1:0. Domácí se od této chvíle soustředili na obranu a využívali každé příležitosti k ohrožení pohledecké branky. Hostům se ale přeci jen podařilo skórovat, když se trefil brankou do šatny v 43. minutě Petr Skalník - 1:1. Obě mužstva se tak vydali v teplém podvečeru na poločasovou přestávku za nerozhodného stavu, který byl výhodnější pro hosty.

Pohledec rozhodl ve druhém poločase

Druhou půli chtěli domácí opět překvapit pohledecké rychlým nástupem do druhého dějství, ale byli to tentokrát hosté, kteří šli do vedení. Autorem branky byl Josef Starý - 1:2. V té chvíli domácí tušili, že je v soutěži zachrání jen dvě vstřelené branky a tak vrhli všechny síly do útoku. Obrana Pohledce v čele s brankářem Milanem Hájkem však odolala a protože se ani hosté již gólově neprosadili skončilo utkání jednobrankovým vítězstvím Pohledce. Domácí Strážek tak po čtyřech sezónách strávených ve III. třídě sestupuje do pralesní čtvrté třídy. Strážek se v posledním zápase rozloučí se sezónou utkáním v Březí, poněvadž si zápas posledního kola předehrál již v květnu. Pohledec čeká příští neděli druhý tým tabulky Věchnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník:

TJ Pohledec
Petr Skalník: Dnes jsme podruhé v řadě vyhráli, což se nám povedlo na jaře poprvé. Pro domácí to znamenalo sestup a přejeme jim co nejrychlejší návrat do třetí třídy.



Sestavy


TJ Strážek
M. Christian [-] - O. Kubát [-] (75. L. Šebek [-] ) , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (61. R. Vališ [-] ) , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-] , T. Müller [-] (57. J. Cimbálník [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - P. Skalník [-] , J. Starý [-] , L. Muller [-] , L. Rubín [-] (82. P. Prchal [-] ) , M. Fajmon [-] , F. Karmazín [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , M. Skalník [-] (70. V. Hubáček [-] )

ŽK: 28. Z. Jaroš , 90. L. Šebek - 41. M. Skalník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: remíza

Tento zápas hodně ovlivní, v jakém stavu bude hřiště, doufejme že v tomto ohledu to dopadne dobře. Domácí se budou snažit, ale víc jak na jeden bod to stačit nebude. Tip: 2:2

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza