0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška vyhrála ve Víru a postupuje do okresního přeboru


Branky


15. J. Malý , 35. R. Hemala , 69. P. Antoš , 80. T. Malý
26

Osová Bítýška vyhrála o čtyři branky ve Víru a postupuje do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dvě branky

Na utkání nedorazil delegovaný rozhodčí. Oby týmy se dohodli,že utkání odpíská mladý rozhodčí z řad domácích. Hosté vstoupili do utkání aktivně a kombinační hrou domácí přehrávali. V 15. minutě poslal Bitýšku do vedení Jirka Malý po centru před práznou branku od M. Vařílka. Domácí pak několikrát zahrozili kolmými přihrávkami za obranu.  V 35. minutě našel M. Klusák Radka Hemalu a ten se tváří v tvář golmanovi nemílil 2:0.

Osová Bítýška potvrdila postup dalšíma dvěma góly

V druhém poločase se dostal opět po Klusákově přihrávce do podobné šance Petr Antoš a také proměnil. Hosté kontrolovali hru a když se po závaru před brankou trefil v 80 minutě do šibenice Tomáš Malý bylo rozhodnuto. Zápas se pak už jen dohrával. Po závěrěčném hvizdu velmi dobře pískajícího rozhodčího mohli propuknout postupové oslavy hráčů a fanoušků .



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas Vír: Osová Bítýška musel odpískat domácí rozhodčí Matyáš Exl,poněvadž se delegovaný rozhodčí Liška nedostavil.Průběh celého utkání měli pod kontrolou hosté a zaslouženě si odvezli tři body a tím potvrdili postup do přeboru.Gratuluji soupeři ke třem bodům a i k postupu do okresního přeboru.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Odehráli jsme výborné utkání a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych poděkovat domácím za rozumný přístup k zápasu, poté co nepřijel rozhodčí. Na všechno jsme se v pohodě domluvili. Moc bych chtěl poděkovat mladému domácímu rozhodčímu ze velmi dobře odpískaný zápas. Domácím přeju hodně úspěchů v další sezóně.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - R. Juřík [-] , L. Viktorin [-] (60. M. Krejčí [-] ) , J. Rejda [-] , T. Piskač [-] (85. M. Havel [-] ) - O. Rychlý [-] , J. Smolík [-] (47. F. Kintr [-] ) , V. Oliva [-] (60. V. Sedler [-] ) , J. Coural [-] - L. Piskač [-] , D. Šenkýř [-] -

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - O. Zeman [-] (60. P. Machát [-] ) - M. Vařílek [-] , J. Malý [-] - P. Antoš [-] (70. P. Karmasin [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Trojan [-] , M. Klusák [-] , A. Karásek [-] (85. P. Malý [-] ) , R. Hemala [-] (76. J. Barbořík [-] ) , T. Malý [-]

ŽK: 72. M. Krejčí .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání čekám velmi vyrovnaný zápas, plný šancí na obou stranách, které budou končit u výborně chytajících brankařů. Os. Bítýška rozhodne dvěma góly v druhém poločase a odveze si cenné vítězství.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů